Tarvitsetko apua?

Filippi: Laadukas tasku peili kaiverrus

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Kuka on kaunein ne kaikki? Vastaus on tyylikäs kirjoitus kannessa pieni tasku peili, joka sopii taskuun. Melko lisävaruste, joka osoittaa sen omistaja, jos kampauksen ja huulipunaa istua. Jalo huomiota kumpi tytöillä ja naisilla on luultavasti aina oikeassa!

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Peili käteeni ... Kyllä, luit oikein, kädessä tämän kauniin peiliin pitää! Suuntaus kohti kannettava tasku peili on todellakin täysin loogista: Missä hän haluaa näyttää hyvältä - kotona makuuhuoneessa tai muualla maailmassa? Vain.

Jotta tyttö tai nainen valinta, tarkastuksen tekevän oma kauneutensa älykäs ja elegantti, suosittelemme paljon yksinkertainen mutta kaunis taskussa peili Filippin. Tasainen peili magneettisulkijalla paistaa ulkona ja sisällä - sisältä kaksi erittäin hyvää peilit, joka myös paljastaa käyttäjän vähääkään pinaatti hampaiden välissä ja ulos laadukas hopea, joka myös on yksilöllinen sinulle lahjansaajiksi nimetty.

Jalo tasku peili kaiverrus tekee nainen tai tyttö, valinnan varmasti paljon iloa. Ihanteellinen lahjaidea syntymäpäivä, joulu tai nimi!

Tuotetiedot

Filippi: Laadukas tasku peili kaiverrus

Ø 6 cm
magneettisulkijalla
hopeoitu
peili ja yksittäisiin kaiverrus

2023-12-07T08:57:23+00:00