Tarvitsetko apua?

Fifty Shades of Grey hierontaöljy

16,90 €
(169,00 € / l) Sis. alv
- +
Tuokaa Christian Greyn henki makuuhuoneeseen! Tämä aistillinen hierontaöljy kantaa kuuluisan kirjasarjan päähenkilön nimeä ja on maineensa veroinen: tämä muun muassa bergamotille ja santelipuulle tuoksuva ihana öljy imeytyy ihoon nopeasti ja tuntuu aivan taivaallisen ihanalta. Kun kaipaatte partnerisi kanssa intiimiä hierontahetkeä, tämä manteli- ja jojoba-öljyistä koostuva tuote piristää ja antaa lemmenleikkeihin vielä lisää fiilistä. Ihana ja henkilökohtainen lahja esimerkiksi kumppanillesi ystävänpäivänä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Väitämme lujasti lahjat.fi-toimituksessa, että on aina hyvä idea antaa kumppanille lahjaksi jotain ihanaa ja aistillista – ei ainoastaan parisuhteen vuosipäivänä tai vaikkapa ystävänpäivänä. Vaikka Ihan joka päivänä on hyvä hetki katsoa toista syvälle silmiin, sanoa jotain herkkää ja kaunista ja tehostaa viestiään pienen lahjapaketin kera.

Nyt esittelemme tuotteen, joka kertoo taatusti enemmän kuin tuhat sanaa: tämä Fifty Shades of Grey -kirjoista ja elokuvista tutun päähenkilö Christian Greyn innoittama hierontaöljy on mitä intiimein ja eroottisin lahja kumppanillesi ja aina toimiva lahjaidea, kun haluat pitää yllä eroottista jännitettä ja entisestään herättää intohimoja. Santelille ja bergamotille tuoksuva hierontaöljy on juuri sellaista, kuin lemmenleikkeihin tarvitaankin: ihanan tuoksuista ja nopeasti ihoon imeytyvää, jännittävän ja kiihottavan tuntuista. Öljy on sekoitus manteliöljyä ja jojobaöljyä ja erittäin terveellistä ja myös puhdistavaa.

Fifty Shades of Grey on mitä eroottisin tarinasarja aikuiseen makuun, ja nyt voit tuoda tämän maailmanmenestykseen yltäneen ilmiön tunnelmaa omaan parisuhteeseesi ja sen intiimeimmille osa-alueille. Toimii takuuvarmasti lemmenleikkien käynnistäjänä ja niiden ohella jännityksen ja fiiliksen ylläpitäjinä. Rohkea ja henkilökohtainen lahja – tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • imeytyy iholla nopeasti
  • tuoksu: bergamotti, santelipuu, moschus
  • sisältää manteliöljyä ja jojobaöljyä
  • pakkauskoko: 100 ml
2021-01-19T23:14:10+00:00