Tarvitsetko apua?

Evelyn viiniapuvälineistö

22,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt on viinin nauttiminen värikkäämpää puuhaa kuin ennen, sillä tämä Evelyn viiniapuvälineistö tuo viinkesteille kätevyyttä jä käyttökelpoisuutta. Evelyn on sympaattinen nukke, joka kantaa mukanaan kaiken, mitä kivoihin ja rentoihin illanistujaisiin tarvitaan: neljä kaunista ja kirkasta viinilasin alustaa sekä neljä lasinmerkkaajaa kauniiden helminauhojen muodossa. Lisäksi saat setin mukana viinipullon korkin pullon sulkemista varten. Tämä on hauska ja moneen tilanteeseen sopiva lahjaidea – tilaa vaikka heti.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tiedäthän, miten vaikeaa on toisinaan keksiä kivoja ja käyttökelpoisia tuliaisia esimerkiksi ystävän illanistujaisiin tai sukulaisen mökkiviikonloppuun. Tuliaisen pitäisi olla mukava ja mutkaton, ei liian hienosteleva ja aina tarpeeseen tuleva. Nyt esittelemme tuotteen, joka täyttää kirkkaasti nämä vaatimukset. Evelyn viiniapuvälineistö on nimittäin nuken muodossa saapuva täyspakkaus kaikille viinikestien ystäville – ja toimii erinomaisesti nimenomaan tuotavana ystävän järjestämille kutsuille. Se on ulkoisilta avuiltaan erittäin näyttävä ja värikäs ilmestys, joka myös sisältää hyviä asioita. Ensinnäkin nuken jalat muodostuvat neljästä viinilasin alusesta. Enää ei tarvitse siivoilla viinilaseista jääneitä jälkiä, kun lasit voidaan sijoittaa alusille. Evelynillä on myös mukanaan neljä eri väreissä tulevaa helminauhaa, jotka voidaan kiinnittää viinilasien jalkoihin. Tämähän tarkoittaa, että lasit eivät enää mene hukkaan ja sekoitu juhlien tiimellyksessä, vaan jokainen lasin omistaja tunnistaa lasinsa helminauhan perusteella. Ja lopulta Evelynin lakki on viinipullon korkki, jolla sinetöit uudelleen avatun viinipullon. Arvokasta juomaa ei mene hukkaan eikä toisaalta pulloa ole enää tarvis loputtaa. Tämä lahja toimii annettavana kenelle tahansa juhlien ja kutsujen järjestäjälle. Tilaa verkkokauppamme kautta ja ilahduta läheistä ihmistä kauniilla ja aina käyttökelpoisella kodin tarve-esineellä.

Tuotetiedot

* setti sisältää: * 4 kpl lasinalusia * 4 kpl lasinmerkkaajia * viinipullon korkin * soveltuu käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa
2020-11-28T05:35:08+00:00