Tarvitsetko apua?

Eväsrasia Kitaralaukku

25,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Eväsrasia, joka on todella paljon rokimpi kuin Paw Patrol tai Barbapapa. Tämä kitaranmuotoinen eväsrasia on täydellinen lahja kaikille rokkareille aina päiväkoti-ikäisistä alkaen. Tilava ja tyylikäs rasia pitää matkaeväät tai retkilounaan järjestyksessä.

Other customers bought

Kuvaus

Siinä, missä oikeat rock´n´roll -tähdet kantavat kitaralaukkua mukanaan, nyt myös musiikillisesti vähemmän lahjakkaat ovat saaneet oman kitaralaukun kannettavakseen. Tämä päheä kitaralaukku toimittaa eväsrasian virkaa, ja eväsrasiallehan on aina tarvetta. Otitpa eväät sitten mukaan töihin, junamatkalle, lasten kanssa tehdylle retkelle tai laiskalle iltapäivälle aurinkoiseen puistoon, tämä kitaranmuotoinen eväsrasia on aina ilmaisuvoimainen valinta.

Musta, pellistä valmistettu ja polypropeenilla päällystetty eväsrasia säilyttää huolellisesti ja litistämättä kaikki tarvittavat eväät. Kooltaan reilunkokoiseen rasiaan (15,5 x 28 x 8 cm) mahtuu vaivattomasti pieni mehu, voileipiä sekä hedelmä. Näillä eväillä pärjäävät pienet rokkarit jo pidempäänkin! Mukana eväsrasia kulkee näppärästi, sillä siinä on kätevä kantokahva, ja laukku pysyy takuuvarmasti kiinni reilujen kiinnityssolkiensa avulla. Tilaamasi rasian mukana toimitetaan lisäksi 10 tarraa, joiden avulla voit tehdä rasiasta kuin aidon kiertävän rokkarin kitaralaukun.

Tilaa nyt itsellesi tai lahjaksi eväsrasia, joka sopii yhtä lailla lapsille kuin aikuisillekin, joissa on hieman rokkihenkeä. Täydellinen lahja koulunalkuun, uuteen työpaikkaan tai muuten vain rokkihenkiselle rakkaalle.

Tuotetiedot

Eväsrasia kitaralaukku

  • Kitaralaukkua esittävä eväsrasia
  • Sisältää 10 tarraa koristeluun
  • Suljetaan soljin, lisäksi kantokahva
  • Mitat: n. 15,5 x 28 x 8 cm
  • Paino: n. 340 g
  • Materiaali: pelti, polypropeeni
2023-12-10T10:23:37+00:00