Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Esiliina kuvalla ja tekstillä

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kaikkien suurten ja pienempienkin kokkien ensimmäinen ja tärkein keittiötarvike on esiliina, joka suojaa ruoanroiskeilta ja johon voi pyyhkäistä leikkuuveitsen helposti. Tämä humoristinen esiliina yllä valmistuu monimutkaisempikin ruokalista vaivattomasti, sillä esiliinan voi kustomoida haluamakseen – valitaan sekä lempikuva että tekstinpätkä, ja henkilökohtainen essu on valmis. Mieli lepää, kun on oma esiliina yllä! Tämä lahja saa kaikki kotikeittiöiden masterchefit superiloisiksi, joten tilaa heti.

* Pakolliset kentät

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Esiliinastaan kokki tunnetaan, ja tämä sanonta ei voisi tässä yhteydessä pitää enempää paikkaansa. Nyt on nimittäin esittelyssä kaikkien kotikokkien, siviilikeittiöiden masterchefien ja armoitettujen ruoanlaittoharrastajien toivelahja, kuvallinen ja omalla nimellä varustettu esiliina. Ensisijaisestihän tämä keittiötarvike suojaa ruoanlaittajaa roiskeilta ja kuumilta nesteiltä, mutta mikäänhän ei estä esiliinaa olemasta myös tyylikäs. Ja sellainen tämä oman maun mukaan muokattava esiliina totisesti on. Voit valita minkä tahansa kuvan esiliinaan ja painattaa viereen pienen tekstin, esimerkiksi lahjan saajan nimen tai jonkin pienen, ruokaan liittyvän mietelauseen.

Tämän lahjan ulottuvuudet ovat runsaat: voit esimerkiksi painattaa lahjan saajan kuvan esiliinaan ja näin tehdä siitä hänen henkilökohtaisen ruoanlaittovaatteensa. Tai sitten voit heittäytyä humoristiseksi ja asettaa esiliinaan vaikkapa otoksen lahjan saajan epäonnistuneimmasta ruoka-annoksesta. Hekotatte yhdessä itseironian ja hyvän huumorin siivittäminä. Nauru on ruoanlaiton suola!

Asemoit kuvan ja kirjoitat esiliinaan tulevan tekstin oheisen tilauslomakkeen kautta helposti ja nopeasti. Tämä onkin ensiluokkainen ja helppo lahja kaikille ruoanlaiton ystäville, esimerkiksi keittiössä viihtyville vanhemmillesi, omaan kotiin muuttavalle nuorukaiselle tai tosissaan kulinarismia harrastavalle ystävälle. Myös kaikki keittiömestarit, huomio: loistava lahja kollegalle.

Tuotetiedot

  • materiaali: 100% polyesteriä
  • ei erikoismerkkejä tekstissä
2023-12-10T09:06:48+00:00