Tarvitsetko apua?

Ensipiirustus-kuvakehys

24,95 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Piirtäminen, vesivärittäminen ja maalaaminen ovat lapselle suurta hupia ja leikkiä, mutta myös lapsen kehityksen kannalta tärkeää ja opettavaista puuhastelua. Tämä oivallinen ja käytännöllinen lahjaidea vastaa kysymykseen, mihin saisi lapsen ensimmäisen ja täten tärkeän muiston talletetuksi: Ensipiirustus-kuvakehys säilyttää varhaiset taideteokset uuden veroisina ja antaa joka päivä vanhemmille aihetta ylpeyteen. Hauska ja koskettava lahjaidea kaikille pienten lasten vanhemmille, joiden huomissa kasvaa tulevia maalarimestareita.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lapselle on tärkeää piirtää, maalata, vesivärittää, tussata ja värittää vahaliiduilla. Oikeastaan on väärin kutsua näitä varhaisia töitä töherryksiksi, sillä piirtäessä lapsen silmän ja käden yhteistyö kehittyy ja lapsi oppii luonnollisesti esineiden ulottuvuuksia, perspektiivejä ja suhteita – leikin ja puuhastalemisen kautta. Mutta missä säilyttää näitä tärkeitä varhaisia taideteoksia? Ensipiirustus-kuvakehyksessä toki. Myös vanhemmille kehyksiin asetettu ensimmäinen maalaus on tärkeä muisto ja ylpeyden aihe.

Ensipiirustus-kuvakehyksessä on itse taideteoksen lisäksi toinen osasto nuoren maalarimestarin omalle kuvalle sekä myös tila, johon voi kirjoittaa kehystettävän teoksen nimen sekä tekijänsä nimikirjaimet. Kehyksen desing on ajaton ja hieno, ja sen lasipinta suojaa arvokasta maalausta ajan hampaalta, roiskeilta ja kosteudelta. Kehykseen mahtuu A4-kokoinen piirros ja sen viereen tekijän omakuva.

Tämä kehys on loistava lahjaidea kaikille ylpeille äideille ja isille, joiden kotona asuu nuoria maalarimestareita, värittäjäkuninkaita ja puuväritaitureita. Sitä paitsi tämä tärkeä muisto ensimmäisestä omasta piiroksesta on tärkeä säilyttää aikojen yli, ehkäpä kehys kantautuu muuttokuormassa tekijänsä ensimmäiseen omaan kotiinkin. Osta heti tämä koskettava lahja ystäväperheellesi ja ilahduta heitä tällä tärkeällä esineellä.

Tuotetiedot

  • mitat: 47 cm x 30,4 cm x 3,2 cm
2021-08-04T02:39:29+00:00