Tarvitsetko apua?

Emoji-tyyny Apina

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kaikille älypuhelinten käyttäjille ovat emojit, nuo viestejä täydentävät kuvasymbolit, tulleet tutuiksi ja erityisesti nuoret ovat kuvasymbolien ahkeria käyttäjiä. Yksi varmasti herttaisimmista emojeista on hymyilevä apina, joka peittää korvansa, kun se ei halua kuulla mitään pahaa ja kun se ei halua puhua mitään pahaa, peittää se suunsa. Silmät apina peittää, kun se ei halua nähdä mitään pahaa. Tätä suloista apinatyynyä on mukava pitää sylissä ja katsella samalla vaikka televisiota. Apinatyyny on ihanan pehmeä ja se tuntuu ihanalta ihoa vasten.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Normaalisti pehmoleluja pidetään kainalossa, mutta tämä pehmoinen apina halaa takaisin. Apinalla on pitkät käsivarret, jotka voi helposti kiertää halaajan käsivarren ympärille. Hauskasta sähköisestä emojista onkin tullut entistä parempi, kun sen kanssa voi halailla! Kovin kommunikatiivinen apina ei taida edelleenkään olla, mutta suloinen ja halaileva apina sulattaa kuitenkin kaikkien sydämet. Lahjaksi apinatyyny sopii kaikille emojeita viestinnässään ahkerasti käyttäville.

Oli sitten kyseessä syntymäpäivä tai illanistujaiset, tämä lahja ilahduttaa saajaansa. Tyyny on hauska lisä sohvan tai sängyn päälle tai vaikkapa hyllylle. Ehkä se voi myös auttaa vanhempia kommunikoimaan teini-ikäisen kanssa, välillä kun ei halua kuulla tai nähdä eikä sovi oikein sanoakaan, mitä aina haluaisi. Apinaa kommunikaatiossa välillä apuna käyttäen saattaa tulla eteen hauskoja tilanteita, joiden jälkeen keskustelut sujuvat jälleen normaalisti. Apinan tyynyosa on noin 30 senttimetriä halkaisijaltaan ja käsivarsien kanssa leveyttä apinalla on noin 86 senttimetriä. Apinan kädet voi kiinnittää suun ja silmien eteen sekä korville kätevällä tarranauhakiinnityksellä. Emoji-apina on hauska lahjaidea nuorille ja nuorenmielisille!

Tuotetiedot

Emoji-tyyny Apina

  • Materiaalit:
  • päällinen: 100% polyesteri
  • täyte: 100% polyesteri
  • värit: ruskea, beige
  • mitat: noin 30 x 86 cm
  • huomioitavaa: ei konepesun kestävä
2021-01-16T11:44:54+00:00