Tarvitsetko apua?

Elektroninen päähierontalaite

7,90 €
Sis. alv
- +
Tässäpä miellyttävin mahdollinen skenario: tulet kotiin rankan työpäivän jälkeen, rojahdat sohvalle ja heität jalat ylös. Jotain puuttuu vielä täydellisestä laiskotteluhetkestä. Ahaa, sehän on tietysti elektroninen päähierontalaite, jonka hellivät lonkerot voit upottaa päänahkaasi ja antaa laitteen tehdä työt puolestasi. Aivan mahtava lahjaidea kaikille raskaan arjen alla lyyhistyville, miksei toki myös eläkkeellä oleville vanhemmillesi, jotka voivat nauttia rentouttavasta päähieronnasta vaikka joka päivä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikkihan tuntevat tämän klassisen päähierontalaitteen, joka on joidenkin legendojen mukaan kehitetty Australian alkuperäisasukkaiden parissa jo tuhansia vuotta sitten. Ehkäpä tämä Australiassa sijaitsevan Yarra-joen mukaan ”yarra-yarraksi” nimetty laite on noinkin vanhaa perua, kuka tietää. Joka tapauksessa laitteen nykyversio kehitettiin niin ikään Australiassa 1990-luvulla, ja on sittemmin levinnyt lievittämään lukemattomien päänahkojen stressiä pehmeällä ja miellyttävällä kosketuksellaan.

Nyt lahjat.fi tarjoaa tästä klassisesta päähierontalaitteesta elektronisen version, joka värähtelee pehmeästi päätäsi vasten, kun pidät kahvasta kiinni ja viet laitteen rauhallisesti päälaellesi. Laitteen nuppipäiset lonkerot hierovat ihanasti päänahkaa, tunnet ajatusten virtaavan aivoihisi ja rentoutuminen on väistämätöntä. Tätähän me myös toimituksessa kokeilimme, ja tuntemukset ovat miltei sanoinkuvaamattomat: ensin tuntuu hieman hassulta, sitten epätavalliselta, sitten mukavan kutittelevalta – ja koko ajan ehdottoman miellyttävältä. Kokeile itse heti!

Elektroninen päänhierontalaite on loistava lahja kaikille ajattelijoille, toimistotyöläisille ja ihan kaikille, joilla joskus kiristää vanne päätä. Anna kollegalle lahjaksi tai osta koko toimiston väen yhteiskäyttöön raskasta työtä rentouttamaan. Toki voit myös ostaa itsellesi, sillä aina pitää olla mahdollisuus yksityiseen ja rauhoittavaan wellness-hetkeen.

Tuotetiedot

  • mitat: 11 cm x 30 cm
  • toimii pattereilla
2021-01-19T21:39:14+00:00