Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Elefantti pehmolelu vapaavalintaisella kuvalla

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä elefantti pehmolelu on hauska, halittava ja super, super suloinen lahjaidea, joka sopii hyvin niin hyvälle ystävälle kuin lapsellekin! Hellyttävän ja pehmoisen elefantin T-paitaan tulostetaan valitsemasi kuva, joka tuo lahjalle erityisen, persoonallisen ilmeen. Tämä suloinen lahjaidea toimii hyvin esimerkiksi romanttisena yllätyksenä, pehmoisena halikaverina tai vaikkapa luotettavana matkaseurana pienen pojan tai tytön ensimmäiselle yökyläreissulle!

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Oletko kuullut ennen korviaan höristävästä elefantista? No en minä ainakaan. Tämä suloinen, plyysikankaasta valmistetuttu elefantti pehmolelu tekee kuitenkin juuri niin, näyttäen samanaikaisesti sekä tarkkaavaiselta että hurmaavalta. Ihastuttavan ulkonäkönsä lisäksi tämä elefantti pehmolelu sulattaa varmasti jokaisen sydämen pehmoisella ulkokuorellaan. Se on niin suloinen, että siitä on vaikea irrottaa katsettaan saatikka sitten käsiään! Elefantin T-paitaan tulostettava vapaavalintainen valokuva tekee halihetkestä vieläkin ihanamman ja saa lahjansaajan tuntemaan itsensä erityiseksi joka halauksella.

Nappisilmäisen elefantti pehmolelun T-paitaa voi koristaa esimerkiksi kaunis muisto viime lomamatkalta, perhe- tai kaverikuva, muisto perheen rakkaasta lemmikistä tai vaikkapa romanttinen potretti rakastuneesta parista. Erityisen hyvä lahjaidea kaikille perheen pienimmille on elefantti pehmolelu, jonka T-paidassa komeilee omistajan itsensä taiteilema piirros. Mikäli annat tämän suloisen elefantin lahjaksi elämän intoa puhkuvalle lapselle, voit olla varma, että suloinen pehmoystävä seuraa lasta hänen mukanaan joka paikkaan ja on ilon ja ylpeyden aihe esimerkiksi päiväkodin lelupäivänä. Elefantti pehmolelu vapaavalintaisella kuvalla on suloinen lahjaidea esimerkiksi rakkaalle, hyvälle ystävälle tai pienelle lapselle. Se ilahduttaa omistajaansa persoonallisella ja ihastuttavalla olemuksellaan joka päivä!

Tuotetiedot

  • Elefantti pehmolelu vapaavalintaisella kuvalla
  • Pehmolelun korkeus istuma-asennossa: 15 cm
  • EN 71 1, 2, 3 ja 9 tarkastettu
  • sopii myös alle 3 vuotiaille lapsille
  • Yksilöitävissä vapaavalintaisella valokuvalla, koko n. 5 x 3 cm
  • Materiaali: 100 % polyesteriä
2023-02-09T04:22:13+00:00