Tarvitsetko apua?

Eläinavaimenperä LED-valolla

Alkaen: 5,90 €
Sis. alv
- +
Avainmenperiä tarvitaan aina, ja tämä söötti avaimenperä onkin jokaisen eläinten ystävän eittämätön toivelahja. 11 erilaista hauskaa eläinhahmoa, muun muassa symppis sammakko ja lutunen koiranpentu, tuovat hymyn huulille. Tällaisia hauskoja pikkuesineitä ei yksinkertaisesti voi koskaan omistaa liikaa. LED-avaimenperä valaisee pimeän rappukäytävän, sulostuttaa avainnipussa ja pitää avaimista parempaa huolta. Valitse mieleisesi ja lahjoita iloa ystäväsi päivään käytännöllisen ja aina tarpeellisen tavaran muodossa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä eläimellinen LED-avaimenperä on hupaisa ja käytännöllinen lahja, joka sulostuttaa arkea ja auttaa pitämään avaimet tallessa. Avainmenperä sisältää LED-valon, joka syttyy nappia painamalla – siis eläintä hellästi puristamalla. Näet työntää avaimen lukkoon vaikka pilkkopimeässä, ja samalla avaimenperä päästää hilpeitä eläinäännähdyksiä. Hauskaa ja kätevää! Valitse vaikka lutunen lehmäavainmenperä, pussailtava possu, sympaattinen sammakko, kutiteltava koira, kehräävä kissa, kaunis kultakala, lempeä lammas, ajattelevainen apina, dynaaminen delfiini, pörheä pöllö tai söpö sorsa – yhdessätoista eri eläinhahmossa on varmasti jokaiselle lahjan saajalla se mieluisin vaihtoehto.

Selvitä ystäväsi tai sukulaisesi lempparieläin ja anna käytännöllisen suloinen LED-avaimenperä lahjaksi, esimerkiksi merkkipäivänä tai ihan vain arjen yllätyslahjaksi. Lapsien syntymäpäiväjuhlissa eläinavainmenperä toimii loistavasti esimerkiksi ongintaleikin palkintona. Lapset rakastavat eläimiä, ja eläinavainmenperä auttaa heitä pitämään touhujen tuoksinnassa kotiavaimet tallessa. Avainmenperässä on tukeva ja vankkarakenteinen karabiinilukko, jonka avulla avaimenperä on helposti ja tiukasti kiinnitettävissä esimerkiksi takinpieleen, avainnippuun tai laukunsilmukkaan.

Eläinavainmenperä sopii toki myös aikuisille: Kukapa meistä ei haluaisi arkisen aherruksen keskelle aina välillä pientä piristysruisketta. Kun eläinavaimenperän kaivaa taskusta, mieli on hetken lämpimämpi ja arjen murheet unohtuvat. Anna symppis eläinavaimenperä lahjaksi vaikkapa sukulaiselle, kummilapselle tai ystävällesi, jota haluat muistaa pienellä ja rakastettavalla tuliaisella.

Tuotetiedot

  • avainmenperien mitat ja äänitehosteet vaihtelevat

Tuotetiedot

* avainmenperien mitat ja äänitehosteet vaihtelevat

Tuotetiedot

* avainmenperien mitat ja äänitehosteet vaihtelevat
2021-01-16T14:56:02+00:00