Tarvitsetko apua?

Egg-A-Matic Kana munamuotti

9,90 €
Sis. alv
- +
Eihän näin näyttäviä pääsiäiskoristeita edes saa kaupasta – ja itse valmistetut, herkulliset ja syötävät koristeet ovat toki aina ostettuja parempia muutenkin. Egg-A-Matic Kana munamuotin avulla muotoilet keitetyistä kananmunista hauskoja tipusia, jotka voit sitten asettaa pakkauksessa mukana tulevien telineiden päälle. Vaikutelma on taattu ja ruokavieraat eivät voi kuin ällistellä nerouttasi keittiössä. Salaisuus onkin, että tätä muottia on naurettavan helppo käyttää! Osta nyt omaan keittiöön tai lahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä tuote toimii niin Pääsiäisenä kuin ihan normaaleinakin aamuina: saat aina herkullisia munia, jotka on muotoiltu kauniisti pienten kananpoikien muotoon. Mikä voisikaan olla hauskempi ja mutkattomampi lahja esimerkiksi keittiössä viihtyvälle sukulaisellesi tai ystävällesi kuin tämä Egg-A-Matic Kana munamuotti. Kyseisen keittiötarvikkeen avulla jokainen voi olla mestarikokki. Egg-A-Matic Kana munamuottia on hyvin helppo käyttää ja lopputulos on joka kerta yhtä onnistunut! Ensin kananmuna keitetään normaalisti, sitten kuorittu, vielä lämmin muna asetetaan muottiin ja se suljetaan. Muotti upotetaan muutamaksi minuutiksi veteen ja lopputuloksena on muotin muotoon puristunut kananmuna. Pakkauksessa saat lisäksi mukana kahdet muoviset telineet, jotka muistuttavat tipun jalkoja. Kun asetat muotoillut munat niihin, syntyy aivan upea vaikutelma pienillä jaloillaan tepastelevista kanasista. Kuvittele, kuinka hauskoilta nämä munat aamiaistarjottimella näyttävätkään. Ja toki esimerkiksi pääsiäspöydässä niillä on aivan oma osansa herkän ja juhlallisen tunnelman luomisessa. Egg-A-Matic Kana munamuotti on ohittamaton hankinta niin omaan keittiöön kuin lahjaksi ruoanlaitosta innostuneelle ystävällekin. Tätä helpommin nimittäin ei ole mahdollista valmistaa kulinaarisesti korkealaatuisia annoksia! Tilaa nyt ja ihastuta lahjan saajaa tällä mukavalla lahjalla!

Tuotetiedot

* mitat: 7,6 cm x 6,3 cm x 5 cm * pakkaus sisältää 2 kpl kananjalkoja eli munatelineitä * valmistettu elintarvikeystävällisestä polypropyleenistä * helppo käyttää
2020-12-06T01:51:01+00:00