Tarvitsetko apua?

EcoPods itsekasteleva kukkaruukku

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Superkätevää: itsekastelevat EcoPods-kukkaruukut lisäävät kotiin kasvien väriloistoa ja hyvää tunnelmaa, ja sitä paitsi huonekasvit puhdistavat ilmaa. Setti sisältää kaksi seinälle ripustettavaa ruukkua, joiden pohjaosassa on vesisäiliö. Ruukut ripustetaan mille tahansa sileälle pinnalle ja säilöä täytetään, ja kasvit kukoistavat tuota pikaa. Erinomainen lahjaidea ja myös hieno sisustustarvike – tilaa nyt lahjaksi äidillesi, siskollesi tai veljellesi. EcoPods-ruukuissa onnistuvat laiskemmatkin kotipuutarhurit kasvattamaan kukkia.

Other customers bought

Kuvaus

Jokaisen huonekasvien rakastajan paras lahjaidea on tässä! EcoPods itsekastelevat kukkaruukut huolehtivat kasveista silloinkin, kun kotipuutarhuri itse ei ole kotona – tai veden kaataminen on päässyt unohtumaan. Ruukkujen yläosaan asetetaan multa ja kasvit, ja alaosan vesisäiliö täytetään. Yläosan ruukusta säilöön kulkeva putki mahdollistaa kasvin veden saannin, ja kasvit voivatkin EcoPodseissa erinomaisesti.

EcoPodsit ripustetaan kätevästi ilman työkaluja tarrakiinnityksellä mille tahansa sileälle pinnalle, esimerkiksi kylpyhuoneen kaakeleihin, keittiön seinään, eteispeiliin tai jopa ikkunaruutuun, missä ne piristävät niin kodin asukkaita kuin ohikulkijoitakin. Kylpyhuoneessa ne luovat miellyttävää, luonnonläheistä tunnelmaa ja keittiössä ne toimivat vaikkapa yrttiruukkuina: kasvata EcoPodseissa basilikat, oreganot ja mintut mieluummin kuin kanna kaupasta aina uudet.

EcoPodsit soveltuvat vain sisätiloihin asennettaviksi, ja ne tuovatkin miellyttävää fiilistä kodin sisustukseen. Ruukut ovat kauniita, puoliympyrän muotoisia, valkoisen värisiä sisustuselementtejä jo ihan sellaisenaan. Huonekasvit puhdistavat ilmaa, tuoksuvat tuoreilta ja värittävät elämää ihanalla lehtivihreällään. Tämä lahja luokin takuuvarmasti saajalleen hyvää mieltä. EcoPods itsekastelevat kukkaruukut ovat ihana lahja vaikkapa äidille, siskolle tai veljelle, kotipuutarhurille harrasteeksi tai kotikokille yrttien kasvattamiseen. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta ja ilahduta läheistä ihmistä.

Tuotetiedot

  • toimitus sisältää kaksi EcoPods kukkaruukkua
  • pohjassa irrotettava vesisäiliö
  • ripustetaan tarranauhalla (sisältyy toimitukseen)
  • vain sisäkäyttöön
  • mitat: 16,8 cm x 14 cm x 12,5 cm
2023-09-21T21:20:43+00:00