Tarvitsetko apua?
⚽ Toimi nopeasti, -20% kaikista elämyksistä koodilla: ⚽ -20% kaikista elämyksistä
MM20

Lisää kuvia

Toimitusaika: Varastossa

Hauska ja ronski, aikuisten versio klassisesta Ludo-lautapelistä, suomalaisittain Kimblestä. Pelaa ystävien kanssa ja kaada huonolle häviäjälle vielä yksi malja – erinomainen lahja esimerkiksi illanistujaisiin tuliaisena tai frendille joulupakettiin. Ludo on aina ollut hauska peli ja nyt siitä on tullut entistä hauskempi – ja lasten versioon kaadetaan tietenkin limonadia laseihin. Tilaa ”Drinking Ludo” nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta lahjan saajaa tällä hilpeällä lautapelillä.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
12,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kimblehän on mitä hauskin – ja mitä kiivastuttavin seurapeli. Juuri kun luulet, että nappulasi yltää kotipesään, takavasemmalta tulee vastustaja ja syö nappulasi takaisin alkuruutuun. On kuvaavaa, että saksan kielessä tämän pelin nimi on ”Älä suutu”. Kimble on kotimainen versio tästä klassisesta lautapelistä, joka tunnetaan maailmalla paremmin nimellä ”Ludo”. Ja jotta pelin tuiskeessa tunteet eivät liiaksi kuumentuisi, tämä juomapeliversio Ludosta viilentää kiivaimmankin pelurin kuumat tunteet. On yksinkertaisesti ratkiriemukasta pelata hieman ”Drinking Ludoa” hyvässä seurassa.

Aikuiseen makuun suunniteltu juomapeliversio ”Ludosta” sisältää muutamia hauskoja ja kosteita sääntömuutoksia, mutta pohjimmiltaan peli on kaikille tuttu. Ja totta kai alakikäisetkin voivat pelata, kunhan laseihin kaadetaan limpparia tai mehua. Tämä onkin yksinkertaisesti erinomainen lahjaidea ja mahtava annettava moneen tilanteeseen.

”Drinking Ludo” -pelilauta on lasia ja lisäksi pelin mukana tulee setti juomalaseja. Pakkaus sisältää kaiken, mitä pelaamiseen tarvitaan, ja tämä onkin ehdottoman hauska tuliainen esimerkiksi ystävien illanistujaisiin tai uudenvuodenjuhliin. Viritelkää aikuisten peli-ilta ja naurakaa yhdessä, sillä onhan se nyt vain äärimmäisen hilpeää, kun kaveripiirin kilpailuhenkisin tyyppi joutuu juuri ennen maalia takaisin alkupisteeseen.

Tuotetiedot

  • pelilauta lasia
  • mitat: lauta 31 cm x 31 cm, lasit 3,5 cm x 2,5 cm
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
2018-07-16T06:13:48+00:00