Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Dog Tag -koru valokuvalla

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Lähes jokainen ihminen pitää tyylikkäistä koruista ja kun koru on vielä viimeistelty henkilökohtaisella valokuvalla, sitä kyllä kelpaa kantaa! Tämä persoonallinen ”dog tag” -riipus tyylikkäässä kuulaketjussa ilahduttaa sekä nais- että miespuolista lahjansaajaa. Valitse riipuslaattaan kaunein yhteinen muisto valokuvan muodossa ja anna se jollekin elämäsi erityisistä ihmisistä. Suosittu dog tag -tyylinen riipus on ystävyys korun uusin ulottuvuus ja oivaltava ja persoonallinen lahjaidea esimerkiksi ystävänpäiväksi tai syntymäpäivälahjaksi.

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Dog Tag tarkoittaa oikeastaan sotilaiden tunnistuslaattaa, johon kirjataan elintärkeät tiedot, kuten henkilötunnus, kansallisuus ja veriryhmä. Nykyisin muotimaailma on ottanut keksinnön omakseen ja Dog Tag palvelee persoonallisena asusteena.

Minimalistinen metallilaatta mukautuu trendikkääksi koruksi, kun valitset siihen haluamasi valokuvan. Voit tehdä korusta tyylikkään graafisen valitsemalla mustavalkoisen kuvan tai iloisen värikkään eloisalla värikuvalla. Valinta on sinun!

Oli kyseessä sitten valokuva tyttärestä tai pojasta, kaverikuva, tai kuva tyttö- tai poikaystävästä, jokainen iloitsee kauniita muistoja sisältävästä korusta. Valokuva painetaan erittäin laadukkaasti kevyeen 3 x 5 cm kokoiseen laattaan, joka on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Laatta on kiinni tyylikkäässä hopean värisessä kuulaketjussa, jonka pituutta voi säädellä. Omaperäinen lahjaidea trenditietoisella naiselle tai miehelle!

Tuotetiedot

  • Dog Tag -riipus valokuvalla
  • Tuote sisältää 1 riipuksen kuulaketjulla, johon painetaan omavalintainen valokuva
  • Materiaali: kiiltoharjattua ruostumatonta terästä
  • Mitat: riipus n. 3 x 5 cm , kuulaketjun läpimitta 3mm, ketjun pituus 75 cm (säädettävissä)
  • Huomio! Valokuva vaikuttaa vaaleammalta metallisen taustan takia. Tuote sisältää nikkeliä.
2023-03-22T06:33:38+00:00