Tarvitsetko apua?

Disneyn satulinna -rakennussarja

23,90 €
Sis. alv
- +
Jokaisen pikkutytön unelmalahja on tässä: Walt Disneyn unelmalinna on nyt mahdollista koota itse, ja sen sisään voidaan asettaa Disneyn piirretyistä tuttuja prinsessahahmoja. Valmis linna voidaan koristella tarroilla ja värittää oman näkemyksen mukaan. Miten mukava lahja tämä onkaan esimerkiksi joulupakettiin sukulaistytölle tai syntymäpäiväksi omalle tyttärelle. Tytöt ovat varmasti uskomattoman mielissään, kun saavat näin upean lahjan. Tilaa nyt ja ilahduta – vuorenvarma lahjaidea.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tiedäthän Walt Disneyn piirrettyjen elokuvien kuuluisimpia sankarittaria? On esimerkiksi rohkea Lumikki, jonka ilkeä äitipuoli turrutti omenalla ikiuneen. On pieni merenneito Ariel. On rohkea Rapunzel-prinsessa, suomalaisittain Tähkäpää – ja monia muita. Nämä prinsessat tarvitsevat totta kai asuinpaikan – ja nyt heille voidaan rakentaa sellainen. Tämä Disneyn satulinna -rakennussarja on nimittäin hienoin ja paras lahja, jonka voit nuorelle tytölle antaa.

Disneyn satulinna kootaan ensin osista, ja lopputuloksena on näyttävän kokoinen, 40 cm x 40 cm x 25 cm linna. Se on valkoista pahvia ja voidaankin värittää kokoamisen jälkeen – tai jo sitä ennen osa kerrallaan, niin kuin koottavien rakennussarjojen kokoajat tietävät. Lisäksi linna voidaan koristella pakkauksen mukana tulevilla 36 tarralla. Ja mikä parasta, kun linna on valmis, sinne voidaan asetella pakkauksessa mukana tulevat kuusi Disney-prinsessaa, muun muassa Lumikki, Tähkäpää ja Ariel.

Lienee sanomattakin selvää, että tässä on ykköslahjaidea tyttärellesi tai sukulaistytölle esimerkiksi joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai ystävänpäiväpakettiin. Voitte koota linnan yhdessä lahjan saajan kanssa ja näin viettää hieman laatuaikaa keskenänne. Kerrassaan mainio lahjaidea, joka aktivoi niin lapsen kädentaitoja kuin tämän mielikuvitustakin.

Tuotetiedot

  • materiaali: askartelupahvi
  • sisältää 36 tarraa liimattavaksi
  • sisältää 6 Disney-prinsessaa linnaan aseteltavaksi
  • mitat: linna 40 cm x 40 cm x 25 cm; prinsessat á 5 cm x 3 cm x 7 cm
  • suositellaan yli neljävuotiaille

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-12-01T05:51:49+00:00