Tarvitsetko apua?

Dinosauruksen muna XXL

6,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Haudo muinaisen hirmuliskon munaa ja jännitä, mitä sieltä kuoriutuukaan - puhumattakaan siitä, kuinka isoksi tämä dinosaurus tuleekaan kasvamaan! Erinomainen lahjaidea kaikille liskoista ja luonnontieteistä kiinnostuneille lapsille!

Other customers bought

Kuvaus

Ainutlaatuinen lelu, jonka avulla pääset kokemaan hirmuliskon syntymisen ihmeen. Tämä XXL-kokoinen muna on reippaasti kananmunaa isompi ja herättääkin varmasti kovat pohdinnat siitä, millainen olio sieltä sisältä oikein paljastuukaan. Haudo veden avulla dinosauruksen munaa ja voit tuntea, kun jännitys tiivistyy sen kuoriutumista odottaessa. Kunnes sitten muutaman päivän kuluttua munasta kuoriutuu yksi neljästä eri dinosauruksesta. Pääset seuraamaan vielä vierestä pienen dinosauruksen kehittymistä isommaksi.

Mielenkiintoinen ja opettavainen lelu, jonka avulla dinosaurusten olemassaolo kauan kauan sitten tulee paljon konkreettisemmaksi.

Loistava lahja kaikille hirmuliskoista ja muinaisista ajoista kiinnostuneille lapsille. Taatusti hittilahja löytyessään syntymäpäivälahjapaketista tai jouluna pukinkontista.

Tuotetiedot

Dinosauruksen muna XXL

  • Pakkauksessa yksi neljästä dinosaurusvaihtoehdosta
  • Haudo vedessä ja jonkin ajan kuluttua munasta kuoriutuu pieni dinosaurus
  • Munan mitat: 7 x 10 cm
2023-03-22T07:11:47+00:00