Tarvitsetko apua?

Digitaalinen kello Elokuvaklaffi

69,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tässäpä kerrassaan loistava digitaalinen kello niille elokuvafaneille tai alalla työskenteleville, jotka eivät aamuisin millään meinaa päästä ylös sängystä. Elokuvaklaffin mallinen, kellonajan sekä päivämäärän näyttävä herätyskello saa lahjansaajan varmasti pomppaamaan sängystä hyvällä mielellä kohti uutta päivää!

Other customers bought

Kuvaus

Ensimmäinen otto, toinen otto, kolmas… Tai lähinnä ensimmäinen torkutus, toinen torkutus, kolmas… Kuulostaako tutuilta aamutoimilta liian pitkälle venyneen illan ja aikaisen aamuherätyksen kanssa? Helpota elokuvista pitävää, kroonista torkuttajaa, joko itseäsi tai läheistäsi, heräämään aamulla tämän Hollywood-elokuvien tyylisen klaffin muotoisen digitaalisen kellon avulla.

Tätä kellotaulua katsellessa päivä lähtee varmasti hyvin käyntiin - Ready, steady, go! Kello näyttää myös päivämäärän sekä vuoden, joten jos joskus aamulla onkin olo hieman hukassa, niin yksi vilkaisu selkiyttää takaisin tähän hetkeen. Kellotaulu on kunnon kokoinen, 22 x 22 senttimetriä, joten siitä saa selvää pahassakin unenpöpperössä tai ennen kun on ehtinyt etsiä silmälasit päähäsi. Kellon voi kiinnittää seinälle tai laittaa yöpöydälle. Toisaalta, mitä kauemmas sen laittaa, sitä helpommin pääsee lopullisesti ylös, kun jo kellon hiljentäminen vaatii sängystä nousun. Loistava ja inspiroiva lahja esimerkiksi juuri elokuva- tai tv-alan ihmisille, tai alalle pyrkijöille!

Tuotetiedot

Digitaalinen kello Elokuvaklaffi

  • Koko: 22 x 22 cm
  • Paino: n. 900 g
  • mukana ripustin ja adapteri
2023-11-29T08:47:32+00:00