Tarvitsetko apua?

(D)ICK-muki

14,90 €
Sis. alv
- +
Täydellinen juoma-astia vitsiniekoille - tämän mukin vartaloon on kirjailtu suurin mustin kirjaimin kirjainyhdistelmä „ICK“ ja sen D:n muotoinen kädensija pitää huolen siitä, että muki herättää hilpeitä hörähdyksiä minne ikinä se kädessäsi kuljetkin. Mukin hauska ja monimerkityksellinen ulkomuoto maustaa kuuman kahvi- tai teekupillisesi veikeällä virneellä. Hauska lahjaidea, joka sopii hyvin esimerkiksi työpaikan kahvihuoneen piristykseksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä mukissa on sitä jotain. Valkoista, reilun kokoista mukia koristavat mustat kirjaimet I, C ja K yhdistettynä mustaan D:n muotoiseen kädensijaan kertovat kaiken. Tämän mukin sanoma on lyhyt ja ytimekäs: DICK. Se ei viittaa ansioituneeseen ja intohimoiseen kahvinjuojaan, eikä sitä ole ikuistettu mukin kylkeen myöskään Dick-sukunimeä kantavan kollegan kunnioittamiseksi. Sen voisi tulkita viittaavan saksankieliseen sanaan dick (suom. paksu) tai sitten ajatella, että mukin vartalon ick, joka tarkoittaa Berliinin alueella puhutussa saksankielen murteessa sanaa “minä”, yhdistettynä suuren D-kirjaimeen, olisi eräänlainen kunnianosoitus pitkän laulajanuran tehneelle Iso-D:lle, Dannylle, todeten “Iso-D, se olen minä." Siedettäviä ideoita molemmat, mutta kyse taitaa kuitenkin olla sanan englanninkielisestä, varsin usein käytetystä, käyttötarkoitukseltaan melko laajasta, ilmenemismuodosta.

(D)ICK-muki on erityinen lahja hyvälle ystävälle tai kollegalle ja miksei myös sukulaisellekin, joka omaa erityisen hyvän ja omaperäisen huumorintajun, tuo vitseillään ja pienillä sanaleikeillään iloa ja hauskuuttaa kanssaihmistensä arkeen ja on erityisen ansioitunut kaksimielisten, pikkutuhmien vitsien saralla. Luovuta tämä persoonallinen muki ansioituneelle vitsinikkarille teemaan sopivan puheen kanssa esimerkiksi työpaikan pikkujouluissa tai lahjansaajan syntymäpäivillä. Ansioitunut huuliveikko yllättyy varmasti positiivisesti ja kerrankin myös hänellä on naurussa pitelemistä!

Tuotetiedot

  • Pakkaukseen kuuluu 1 muki.
  • Ominaisuudet: musta „ICK“-kirjoitus mukin vartalossa, D:n muotoinen mukin kädensija
  • Materiaali: Keramiikka
  • Väri: valkoinen, musta
  • Mitat: n.11,5 x 10,5 x 9 cm
  • Paino: n. 360 g
  • Muki on konepesun ja mikroaaltouunin kestävä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-20T10:43:34+00:00