Tarvitsetko apua?

Diamond viskilasi

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Aivan upea lisä kodin baarikaapin valikoimaan: tämä timantinmuotoinen viskilasi näyttää hyllyssä upealta ja edustaa särmikästä teollista muotoilua. Viskilasit ovat yleensä paksupohjaisempia ja symmetrisiä, mutta tämä ”Diamond” lasi on näyttäväsi ”kyljellään”. Se ajaa asiansa yhtä hyvin kuin perinteiset viskilasit ja vangitsee katseet. Osta nyt lahjaksi esimerkiksi isälle juhlapäivänä tai hyvälle ystävälle, joka on syventynyt viskitietouteen. Tilaa lahjat.fi-verkkokaupasta vaikka koko sarja laseja – erinomainen lahjaidea!

Other customers bought

Kuvaus

Normaalit viskilasit ovat aivan kauniita – usein ne seisovat pöydällä hieman raskassoutuisen näköisesti oman paksun pohjansa päällä ja kenties kyljessä on hieman koristetta tai karhennusta. Mutta heille, jotka ajattelevat niin sanotusti ”boksin” ulkopuolella, esittelemme nyt ”Diamond” viskilasin, jonka design ei varmastikaan jätä ainuttakaan viskin ystävää kylmäksi.

”Diamond” viskilasi on valmistettu klassisesti timantin muotoon, ja lasi seisoo pöydällä hieman ”vinossa”, mistä muodostuu kaunis optinen illuusio. Lasin kyljet ja pohja ovat erikoisohuet, ja ”Diamondin” muotoilu onkin äärimmäisen näyttävä. Se istuu myös käteen erittäin miellyttävästi. Tämän lasin kun tilaat esimerkiksi isällä merkkipäiväksi tai isänpäivälahjaksi, siitä muodostunee välittömästi hänen lempilasinsa.

”Diamond” viskilasi on valmistettu vahvistetusta borosilikaattilasista, joka on erityisesti kuumuutta kestävä ja hapettumista estävä lasilaatu. Borosilikaatti toimii alkoholiastiana erittäin hyvin, ja ”Diamond” säilyykin pitkään kiiltävänä ja uuden veroisena. Kun tilaat tämän lasin, se toimitetaan erityisen hienossa lahjapakkauksessa – loistava lahjaidea siksikin!

”Diamond” viskilasi on yksinkertaisesti upea lisä kodin baarikaappiin, ja näitä voit ostaa lahjaksi vaikka kokonaisen astiaston. Tilaa nyt lahjaksi isälle, hyvälle ystävälle tai vaikka veljellesi tupaantuliaisiksi.

Tuotetiedot

  • * toimitus sisältää yhden viskilasin lahjapakkauksessa
  • * valmistettu borosilikaattilasista: kestää kuumuutta, vastustaa kemiallista tummumista, sopii alkoholijuomille
  • * pestävä käsin
  • * mitat: 13 cm × 11,5 cm × 11 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-21T17:13:46+00:00