Tarvitsetko apua?

Diamond viskilasi-lahjapakkaus

33,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Lahjat.fi-verkkokaupasta on saatavilla myös yksittäisiä ”Diamond” viskilaseja, mutta tämä juhlava ja arvokas lahjapakkaus sisältää niitä kaksin kappalein. Kyseessä onkin mitä parhain lahja tavallista vielä arvokkaampaan juhlatilanteeseen, esimerkiksi pyöreille syntymäpäiville tai kollegalle liikelahjaksi. Ja toki ”Diamond” viskilasit ovat aina upea lisä baarikaapin valikoimaan: siinä, missä normaalit viskilasit ovat yleensä symmetrisiä, ”Diamondit” seisovat timantin muotoa mukaillen hieman kallellaan ja näyttävät kerrassaan upeilta. Osta nyt!

Other customers bought

Kuvaus

Mahtava lahjaidea: nämä ”Diamond” viskilasit ajavat asiansa yhtä hyvin kuin perinteiset viskilasit, mutta lisäarvona ne vangitsevat katseet ja ovat baarikaapin päällä tai astiavitriinissä aivan upean näköiset. Normaalit viskilasit seisovat pöydällä hieman raskassoutuisen näköisinä, oman paksun pohjansa päällä, mutta ”Diamond” viskilasi onkin modernin ja trendikkään viskin ystävän ykköslasi – sen hieno teollinen design ei varmastikaan jätä kylmäksi.

”Diamond” viskilasi on valmistettu klassisesti timantin muotoon, ja lasi seisoo pöydällä hieman ”vinossa”. Kaunis optinen illuusio muodostuu ja lasiin kaadettu juoma muodostaa lasiin upean muoto- ja viivakontrastin. Lasin kyljet ja pohja ovat erikoisohuet – jälleen eroavaisuus normaaleihin viskilaseihin verrattuna. ”Diamond” viskilasi on valmistettu vahvistetusta borosilikaattilasista, joka on erityisesti kuumuutta kestävä ja hapettumista vastustava lasilaatu. Borosilikaatti toimii alkoholiastiana erittäin hyvin, ja ”Diamond” säilyykin pitkään kiiltävänä ja uuden veroisena.

”Diamond” viskilasi on yksinkertaisesti upea lisä kodin baarikaappiin, ja tämä kaunis, tyylikkään musta lahjapakkaus sisätlää niitä kaksin kappalein. Pakkaus on arvokas joulupaketti, huomioon ottava merkkipäivälahja ja kunnioitusta sekä osoittava että herättävä liikelahja. Tilaa nyt kollegalle, ystävälle, vanhemmille, veljelle – kenelle tahansa viskistä nauttivalle.

Tuotetiedot

  • lahjapakkaus sisältää kaksi viskilasia
  • lahjapakkauksen väri: valkoinen
  • valmistettu borosilikaattilasista: kestää kuumuutta, vastustaa kemiallista tummumista, sopii alkoholijuomille
  • pestävä käsin
  • ei sovellu mikroaaltouunissa lämmitettäväksi
  • mitat: 9,5 cm × 9 cm
2023-02-08T22:36:49+00:00