Tarvitsetko apua?

Design-shakkipeli

299,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Ilmainen toimitus

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Huikeaa muotoilua olevat puinen shakkilauta ja pelinappulat keräävät taatusti katseet ja innostavat jokaisen kokeilemaan shakin peluuta. Shakkilaudan jokainen ruutu on kaiverrettu keskeltä reunoja matalammaksi ja pyöreillä pohjillaan pelinappulat istuvat hienosti ruutuihin. Nappula heiluu siirron jälkeen hetken ja asettuu sitten paikoilleen. Upeita yksityiskohtia omaavat pelinappulat ovat tehty puusta ja kromista, kun taas lauta on valmistettu vaahterasta ja pähkinäpuusta. Tämä Adin Mumman suunnittelema shakkipeli on vakuuttanut myös kansainvälisen muotoilukisan tuomarit omaperäisellä muotoilullaan.

Other customers bought

Kuvaus

Shakinpeluu yhdistää usein useat sukupolvet, kun vaikkapa isovanhemmat pelaavat lastenlapsien kanssa shakkia ja opettavat pelin sääntöjä ja taktiikkoja nuoremmille. Tämän shakkipelin avulla pelaamisesta tulee entistäkin mielekkäämpää, kun muotoilu hivelee silmiä ja pelinappulat heiluvat veikeästi siirtojen jälkeen. Tämän keksinnön myötä shakkipeli on muuttunut entistä eläväisemmäksi! Pelinappuloiden alaosat ovat painavampia kuin yläosat, minkä ansiosta ne pysyvät pelilaudalla hyvin pystyssä, alun keinunnan jälkeen. Pelinappuloiden väritys on tyylikäs; vaaleat nappulat ovat vaahterapuuta, tummat nappulat pähkinäpuuta ja yksityiskohdat hohtavat kromin värisinä. Materiaalien värit sopivat loistavasti yhteen ja peli itsessään on kuin näyttävä sisustuselementti.

Pelilaudan 64 koveraa ruutua tuovat mieleen kauniin aallokon, jossa pelinappulat huojuvat vuoroin vaahteranvaaleissa ja vuoroin pähkinäntummissa ruuduissa. Tätä pelien kuningasta ei halua lainkaan laittaa pois näkyviltä! Ja miksi tarvitsisikaan – pelin voi aloittaa tänään ja jatkaa sitä myöhemmin. Siinä välissä voi harkita huolella seuraavaa siirtoa ja miettiä pelitaktiikkaa ja miksei myös tutustua shakin hienouksiin vaikkapa internetin avulla. Shakki on peli, joka vie mennessään! Pelilaudan mitat ovat 38 x 38 cm.

Tuotetiedot

  • Muotoilu: Adin Mumma
  • Mitat: 38 x 38 cm
  • Materiaalit: pähkinäpuu, vaahtera, kromi
  • Peli sisältää: lauta, 32 pelinappulaa
2023-12-10T08:07:03+00:00