Tarvitsetko apua?

Design-seinäruukku

Alkaen: 29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä keraaminen, seinälle asetettava koriste on paitsi erittäin kaunis katsella, myös käytännöllinen esine kotiin, toimistoon tai esimerkiksi työhuoneelle. Upea muotoilu tekee tästä lahjaideasta oikean taideteoksen. Moderni seinäruukku kelpaa varmasti vaativampaankin makuun ja on ihana ja mieluisa yllätys lahjan saajalle. Anna tyylitajusi näkyä ja hanki lahjaksi tämä upea ja toimiva seinäruukku, jonne voi mukavasti säilöä esimerkiksi toimistotarvikkeita tai käyttää sitä koriste-esineenä kuten muodikkaana seinälle asetettavana kukkaruukkuna.

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Design-seinäruukku on moderni ja trendikäs lahjaidea. Modernisti muotoiltu, seinälle asetettava säilytysruukku näyttää erityisen hyvältä yksinään tai muutaman kappaleen kokoelmana esimerkiksi työpöydän yläpuolelle. Työpisteellä niihin on kätevää sujauttaa esimerkiksi kyniä, paperiklipsejä tai lukulasit. Kulmikas muoto tekee tästä tuotteesta mielenkiintoisen ja luo kauniin syvyysvaikutelman. Design-seinäruukku toimii kauniisti myös kasviruukkuna ja antaa ilmettä esimerkiksi olohuoneeseen tai keittiöön.

Seinäruukku on upea lahja heille, jotka haluavat kodin sisustukseen kauniita yksityiskohtia. Elegantti ilme syntyy nopeasti ja helposti tämän seinäruukun avulla. Hanki tupaantuliaislahjaksi, ystävälle tai vaikkapa puolisolle. Monikäyttöinen seinäkoriste antaa lahjan saajalle iloa ja saa luovuuden heräämään. Sen käyttötarkoitukset ovat rajattomat ja se vastaa hyvin moniin erilaisiin käytännöllisiin ja esteettisiin tarpeisiin.

Keittiössä seinäruukkua voi hyödyntää vaikkapa yrttien säilytykseen. Tärkeät ainesosat ovat aina käden ulottuvilla ja myös näyttävät hyvältä ja tekevät keittiöstä kodikkaan. Eteisessä seinäruukkua voi käyttää pienten tärkeiden esineiden, kuten avaimien säilyttämiseen. Makuuhuonetta voi elävöittää helposti asettelemalla ruukuista pienen kasvikokoelman seinälle. Keraamiseen ruukkuun voi istuttaa kauniita vihreitä lehtikasveja, pieniä kukkaistutuksia tai vaikkapa pienen kaktuksen. Yksinkertaisen kaunista ja mutkatonta designia parhaimmillaan!

Tuotetiedot

  • mitat: 22,9 cm x 9,5 cm x 38,1 cm
  • materiaali: messinki, keramiikka
  • ripustamiseen tarvittavat materiaalit mukana paketissa

Tuotetiedot

  • mitat: 11,4 cm x 7,0 cm x 18,4 cm
  • materiaali: messinki, keramiikka
  • 2-setti
  • ripustamiseen tarvittavat materiaalit mukana paketissa

Tuotetiedot

  • mitat: 22,9 cm x 9,5 cm x 38,1 cm
  • materiaali: messinki, keramiikka
  • ripustamiseen tarvittavat materiaalit mukana paketissa
2023-09-28T15:08:24+00:00