Tarvitsetko apua?

Design-pöytälamppu - kanisteri

79,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Aivan huikea ja näyttävä sisustustuote: tämä design-lamppu on täysin hohtavan valkoinen ja se on saatavilla neljänä eri mallivaihtoehtona: klassisena Converse-varsilenkkarina, industrial-henkisenä bensiinikanisterina, rohkeana hautalyhtynä ja komeana kamerana. Näissä vaihtoehdoissa on jokaiselle lahjan saajalle varmasti sopiva lamppu. Hieno ja arvokas lahja juhlaviin ja virallisempiinkin tilanteisiin, esimerkiksi häihin, pyöreille merkkipäiville tai liikelahjaksi. Design-pöytälamppu on upea sisustuselementti, osta nyt ja ilahduta lahjan saajaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Design-tuotteet ovat aina oivia lahjaideoita – ne viehättävät silmää ja esteetikon mieltä, ja lisäksi niissä on varmasti aina jokin funktionaalinen ominaisuus, jonka myötä niistä tulee kerrassaan mainioita lahjoja. Nyt esittelemme lahjat.fi-toimituksen vahvan suosituksen arvolahjaksi.

Nämä design-lamput ovat juuri sellaisia: ne ovat ostettavissa neljänä eri mallivaihtoehtona, jotka eivät jätä kylmäksi ja hurmaavat! Converse-varsilenkkaria imitoiva lamppu sopii nuorille ja trenditietoisille, bensakanisteri minimalistisen industrial-tyylin ystävälle, hautalyhty esimerkiksi makaaberejakin yksityiskohtia sisustuksessaan suosivalle ja kamera esimerkiksi paljon matkustavalle. Nämä lamput alkavat välittömästi kertoa tarinaa, kun ne ojennetaan saajalleen, ja ne kielivät myös lahjan antajan mieltymyksistä. Ne näyttävät myös erittäin hienoilta pöydän päällä tai kirjahyllyssä ja yksinkertaisesti vangitsevat huomion sisustuksessa. Niin kuin sanottu, koristeellisuus ja funktionaalisuus ovat totisesti nyt samassa paketissa.

Nämä design-lamput ovat kauneinta ja valkoisinta porsliinia ja niissä on upeana yksityiskohtana punainen virtajohto – hyvin väkevä ja katseet vangitseva, trendikäskin yhdistelmä. Annakin tämä upea lamppu esimerkiksi arvokkaana häälahjana ystäväpariskunnalle tai liikelahjana kollegalle. Sopii myös pyöreisiin merkkipäiviin tai appivanhemmille tuliaiseksi. Osta nyt – erinomainen ja tyylikäs lahjaidea.

Tuotetiedot

  • mallivaihtoehdot: lenkkari, hautalyhty, bensiinikanisteri
  • väri: valkoinen, mukana punainen virtajohto
  • materiaali: porsliini
  • mitat: 27 cm x 14 cm x 10 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-28T17:27:22+00:00