Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Design-naulakko

Alkaen: 29,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Pelkistetty, puinen design-naulakko, joka kaikessa yksinkertaisuudessa ja käytännöllisyydellään ihastuttaa oitis käyttäjänsä. Kun tätä naulakkoa ei käytetä, painetaan naulakon metallinväriset koukut vain naulakkoa vasten kiinni ja naulakko näyttää tyylikkäältä sisustuselementiltä eivätkä koukut pääse häiritsemään pienessäkään tilassa. Naulakkoa on saatavilla joko tumman espresson ruskeana tai valkoisena ja se on kerrassaan mainio lahjaidea aivan jokaiseen kotiin. Ripustitpa siihen sitten vaatteita, pyyhkeitä, patalappuja, keittiövälineitä, työkaluja tai koruja, on tämä tyylikäs naulakko oivallinen valinta tähän kaikkeen!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Moni saattaa tämän naulakon ensimmäistä kertaa nähdessään miettiä, että onko nyt kyseessä uusi tekninen innovaatio, koristelista vai ehkä jopa taide-esine. Hienostuneesti muotoiltu puinen lista sisältää kuitenkin viisi esiinkäännettävää metallista koukkua, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi vaatteiden ripustamiseen. Puisen naulakon etureuna on pehmeästi pyöristetty ja koukkujen muotoilu sopii täydellisesti listan muotoon. Tyylikkään ulkonäön ansiosta naulakon voi ottaa hyvin käyttöön myös muissa tiloissa kuin eteisessä. Esimerkiksi keittiön pyyhkeet ja muut tarvikkeet sopivat loistavasti ripustettaviksi tähän naulakkoon. Samoin pukeutumiseen liittyvien asusteiden säilytykseen naulakko sopii oivallisesti.

Uuteen kotiin juuri muuttaneille tämä naulakko on tervetullut ja monikäyttöinen lahja, joka tulee varmasti käyttöön. Pienissä tiloissa esiin- ja poiskäännettävien koukkujen hyödyt tulevat parhaiten esiin ja vierasnaulakkona toimiessaan tästä naulakosta saa varmasti hyvät keskustelut aikaiseksi. Osta naulakko lahjaksi ystävillesi tai sukulaisillesi ja odota mielenkiinnolla vastaanottajan kommentteja. Käytännöllinen lahja ilahduttaa ja innostuttaa aina. Viiden metallisen flip-koukun sisältämän puisen naulakon mitat ovat 50,8 x 7,6 x 2,5 cm. Pakkauksen mukana toimitetaan naulakkoon tarvittavat kiinnitystarvikkeet.

Tuotetiedot

  • Materiaali: Puu, metalli
  • Väri: tumman ruskea (espresso) tai valkoinen
  • Viisi esiinkäännettävää koukkua
  • Mukana kiinnitystarvikkeet
  • Mitat: 50,8 x 7,6 x 2,5 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-21T06:35:13+00:00