Tarvitsetko apua?

Design-korkki viinipullolle

Alkaen: 8,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Onko ystäväpiirissäsi viiniharrastajia? Nyt esittelemme nimittäin heille erittäin soveliaan lahjaidean: tämä design-korkki on valmistettu kauniista valkeasta porsliinista ja sen päässä on aitoa korkkia, jolla avattu viinipullo voidaan sulkea uudelleen. Design-korkki on saatavilla neljänä eri mallivaihtoehtona, jotka ovat toinen toistaan upeampia ja katseet vangitsevia. Tämä tuote on arvokas lahja kenelle tahansa viinin ystävälle, ja näyttää esimerkiksi baarikaapin päällä upealta. Osta nyt – hieno lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Viiniharrastus on alati trendikästä. Nykyään järjestetään paljon erilaisia viinitasting-tilaisuuksia sekä viinin ympärille rakentuneita teemailtoja. Samoin kalliiden viinien säilytys kotona on yleistynyt lämpötilaltaan säädettävien viinikaappien myötä. Viiniharrastajat suhtautuvat aiheeseen intohimoisesti ja riittäähän tässä jo antiikin Kreikassa ja Roomassa yleisessä juomassa tutkittavaakin.

Viiniharrastajaa on hauska muistaa pienellä lahjalla silloin tällöin, ja tämä design-korkki onkin mahtava annettava, jos lähipiirissäsi tällainen henkilö on. Toki tämän design-tuotteen voi myös antaa lahjaksi virallisemmissa ympyröissä, esimerkiksi kollegalle pikkujouluissa tai liiketuttavalle tuliaiseksi.

Tämä design-viinikorkki on saatavissa neljänä eri mallivaihtoehtona: jokaisessa niistä aito luonnonkorkki on asennettu porsliinisen pienoismallin päähän ja lopputuloksena on huikean tyylikäs, kiehtovakin tuote, joka pakottaa katsomaan itseen uudemmankin kerran. Luovalla suunnittelulla tällaisesta sinänsä arkisesta tuotteesta on saatu hyvin kiinnostava. Puhtaanvalkoisen porsliinin ja luonnonkorkin väriyhdistelmä on myös upea ja ajaton!

Osta nyt tämä design-korkki lahjaksi viiniharrastajalle – toimii lahjaideana toki myös vaikkapa ystäväsi tai sukulaisesi tupaantuliaisissa tai illalliskutsuilla. Tämä design-tuote on mutkaton annettava monessa eri tilanteessa. Suosittelemme erittäin lämpimästi lahjat.fi-toimituksessa tätä upeaa ja aina tarpeeseen tulevaa lahjaa. Tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • mallivaihtoehdot: haikala, koira, apina, Drunken Jack
  • materiaali: porsliini, korkki
  • mitat: 12 cm x 3,5 cm

Tuotetiedot

  • mallivaihtoehdot: haikala, koira, apina, Drunken Jack
  • materiaali: porsliini, korkki
  • mitat: 12 cm x 3,5 cm

Tuotetiedot

  • mallivaihtoehdot: haikala, koira, apina, Drunken Jack
  • materiaali: porsliini, korkki
  • mitat: 12 cm x 3,5 cm
2023-12-10T07:38:51+00:00