Tarvitsetko apua?

Design-avainlauta kaiverruksella

59,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Erinomainen lahjaidea uuteen kotiin: tähän upeaan ja tyylikkääseen aivanlautaan voidaan ripustaa kahdeksan avainnippua – ja jokainen on nimetty erikseen kaiverruksella. Loistava tuparilahja, sanomme lahjat.fi-toimituksessa!

* Pakolliset kentät

59,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kaunis puutuote tuo lämpöä ja väriä kodin sisustukseen, on kyseessä sitten suurperheen omakotitalo tai jatkuvasti elämää täynnä oleva kimppakämppä. Tämä puinen avainlauta kiinnitetään eteisen seinään ja siihen ripustetaan kätevästi kaikki asunnon avaimet. Yksittäiset koukut on varustettu nimikaiverruksella, joten kaikkien perheenjäsenien tai yhteisasujien avaimille on laudassa oma paikkansa.

Avainlauta on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta vaahterasta ja pyökistä, ja sen design näyttää seinälle ripustettuna kodikkaan perinteikkäältä. Kyseessä onkin varsinainen kodinsisustuksen katseenvangitsija! Ilahduta läheisiä ystäviäsi tai ystäväperhettä tällä hienolla sisustuselementillä, josta on myös arjessa koko ajan hyötyä. Kokeile lahjaksi esimerkiksi tupaantuliaisiin tai joulupakettiin.

Tuotetiedot

  • kahdeksan erinäköistä koukkua avaimille
  • materiaalit: vaahtera, pyökki
  • mitat: 39,3 cm x 9,6 cm - luvut 8,5 cm
  • kaiverrus jokaisessa avainkoukussa, à 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-05-21T13:34:29+00:00