Tarvitsetko apua?

Deluxe-jäänmurskaaja

59,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Unohda arjen ankeus ja tee tilaa luksukselle! Deluxe-jäänmurskaaja on kaikkien kekkereiden pelastus, oli kyseessä sitten vaarin 100-vuotisjuhlat tai tuoreen ylioppilaan tarjoilut. Deluxe-jäänmurskaajan jälki on täydellistä, ja pienen kauhan avulla voit pistää drinkkiisi mielin määrin jäämurskaa. Oiva lahja kaikille, jotka tykkäävät järjestää juhlia tai mielellään kutsuvat kaverit koolle drinkkejä maistelemaan.

Other customers bought

Kuvaus

Drinkki ilman jäämurskaa on kuin ruotsinristeily ilman raikuvaa karaokea. Jotain oleellista puuttuu, ja sen huomaa hyvin. Siksi Deluxe-jäänmurskaaja on kotibaarimikon ylivoimaisesti paras ystävä. Unohda siis epäkäytännölliset jääpalamuotit, jotka kuitenkin piiloutuvat keittiökaapin uumenissa juuri silloin kun niitä eniten tarvitsisi. Ja kuinka usein käykin niin, että kekkereiden alkaessa joku viisas muistaa, ettei jäitä ole ollenkaan. Silloin ovat hyvät neuvot enemmän kuin tarpeen. Ja jos jäitä sattuu olemaan, joku parka joutuu hakkaushommiin, sillä kuka nyt jättimäisiä jäälohkareita drinkkiin kaipaa? Vältä kaikki ikävyydet hankkimalla Deluxe-jäänmurskaaja, joka ei pelkästään ole käytännöllinen, vaan myös ajattoman tyylikkään näköinen.

Drinkkiklassikoiden, kuten Margaritojen, Gin Tonicien ja Mojitojen valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Toimi seuraavasti: Pistä jäitä jäänmurskaajaan, kierrä kahvaa, kunnes kaikki jää on murskattu, ota jääastia murskaajasta ja jaottele jäämurskaa kauhalla laseihin. Ja lopuksi – nauti raikkaasta drinkistä ja arjen luksuksesta. Deluxe-jäänmurskaaja kuuluu joka kotiin. Se on täydellinen lahja kaikille kotibaarimikoille ja juhlien järjestäjille. Jäänmurskaajan käyttö on hyvin helppoa, samoin sen puhdistaminen kostealla rätillä.

Tuotetiedot

  • 16 x 13 x 26,5 cm
2023-02-06T18:24:49+00:00