Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Da Vincin katapultin pienoismalli

24,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Erinomainen lahja pienoismallien harrastajalle. Oikea keräilijöiden unelmalaite! Da Vincin suunnittelemalla katapultilla linkoatte pieniä, mukana tulevia kuulia olohuoneessa ystävien kanssa - kootkaa ensin katapultti porukalla, yrittäkää sitten osua sillä sovittuun kohteeseen ja pitäkää hauskaa yhdessä!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Katapultti oli antiikin aikana keksitty ja keskiajallakin vielä käytetty piirityskone, jolla pystyttiin linkoamaan erilaisia ammuksia pitkänkin matkan päähän. Da Vinci kehitti oman katapulttinsa keskiajalla. Nyt tämä nerokas keksintö on saatavana puisena, koottavana pienoismallina harrastajien suureksi iloksi. Helposti koottava rakennussarja havainnollistaa Da Vincin ehkä kaikkein tunnetuimman keksinnön toimintaperiaatteen ja osat on tehty alkuperäisten piirustusten mukaan. Hauska peli syntyy, kun yritetään vuoronperään osua yhdessä sovittuun maaliin ja huomataan, että pallomaisella ammuksella ei olekaan ihan helppoa osua kohteeseen. Tämän pelin parissa viihtyvät kaikki ja myös aika kuluu mukavasti tarkkuutta opetellessa.

Katapultti- rakennussarja on loistavaa ajanvietettä sen kokoamisesta aina pelaamiseen asti. Pienoismallin koko on valmiina 41 x 25 x 16 cm. Se valmistetaan kestävästä puusta ja mukana tulee pieniä heittoammuksia. Ihana lahja pienoismallien kerääjille, "harrastajainsinööreille" sekä kaikille historiallisista esineistä kiinnostuneille.

Tuotetiedot

Katapultti-rakennussarja

  • Mukana minikuulat
  • Mitat: 41cm x 25cm x 16 cm
  • Materiaali: Puu
2019-02-19T18:31:52+00:00