Tarvitsetko apua?

Cuddly viltti - vaaleanharmaa - nimellä

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Sekä kotona että junalla tai koneella hugz katto hihoilla on paras edellytys siitä, että se olisi selkeä ja rento. Näin voit nauttia pehmeästä lämpöä ilman, että sinun tarvitsee luopua rajoittamattomista huonoista vapaudesta! Suuri lahja niille, jotka haluavat mukavasti katsomassa tai lukea!

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämän pörröisen pehmeän katon erityinen etu on se, että se antaa sinulle rajoittamattomia aseita ja liikkumisvapautta huolimatta kaikista pyöristämisestä, koska se on varustettu käytännöllisillä hihoilla. Yksinkertaisesti juuttunut pään ja käsivarsien kautta annettujen aukkojen kautta ja lukea rentoutuen, vaihtamalla televisio-ohjelmaa, juoda teetä, välipala tai soittaa puheluja. Hugz peitossa hihoilla ei ole ongelmaa!

Erityisesti matkustamiseen lentokoneella tai junalla on lahja, joka on tehty: Sinulle pidetään hienosti lämpimänä päältä varpaisiin, mutta voi jatkaa esteettömästi mitään työtä. Lukuun ottamatta miellyttävää lämpöä, joka lahjoittaa Hugz-huopa hihoilla, tuskin huomannut, että yksi on peilissä. Hellävarainen fleece-kangas on erityisen helppo puhdistaa ja se voidaan puhdistaa pesukoneessa. Lisäksi hän on niin pehmeä ja mukavampi, jota haluaisit haluta enää ottaa pois huopa. Optimaalinen vastaava tyyli, lahja on jopa saatavilla kuusi eri väriä: musta, vaaleanpunainen, sininen, vanilja, vihreä ja punainen.

Myös viihtyisät DVD-iltaisin ystävien kanssa tai romanttinen ilta kumppanin kanssa voi olla kauniisti kaunis Hugz Schmussecke. Katto hihat pitäisi todella olla välttämättä luettelo syntymäpäivä- tai joululahjoja rakkaasi!

Tuotetiedot

Materiaali: 100% polyesteriä Mitat: 135 x 190 cm Pesukone turvallinen nukkaamaton

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-11-29T14:47:53+00:00