Tarvitsetko apua?

Cube kukkaruukku

Alkaen: 19,90 €
Sis. alv
- +
Ovatko maljakot mielestästi aikansa eläneitä koriste-esineitä? Mieti uudelleen, sillä tämä vaasi on mullistava ja uskomattoman tyylikäs tuote. Cube on kuution muotoinen, läpinäkyvä kukkaruukku, joten voi seurata istuttamasi kukan kasvamista pienestä versosta täysikasvuiseksi kasviksi. Kekseliäs kastelujärjestelmä edellyttää veden lisäämistä vain parin viikon välein. Tämä mahtava lahjaidea sopii jokaiseen kotiin ja aivan kaikkien olohuoneiden komistukseksi. Cube on näyttävin maljakko, jonka kuvitella saattaa – tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuinka kiehtova voikaan kukkavaasi olla? Cube on nimittäin läpinäkyvä kukkaruukku, jonka keskelle kasvi upotetaan siten, että multa on näkyvissä ulospäin. Cube onkin erittäin näyttävä sisustuselementti, joka luo kotiin ainutlaatuista tunnelmaa: voit toden totta tarkkailla kasviesi elämää kukkaruukussa. Sijoita ruukkuun vaikkapa kuivakukka ja seuraa juurten leviämistä. Keittiössä Cube taas toimii yrttiruukkuna, johon voit esimerkiksi siirtää kaupasta ostamasi basilikan tai mintun.

Cube on saatavilla kahdessa eri koossa, ja kolmas vaihtoehto on parvekkeen kukkalaatikon muotoinen suorakulmio, johon mahtuu kolme kasvia. Nerokkuuden viimeistelee kekseliäs kastelujärjestelmä: Cubeen täytyy lisätä vettä vain parin viikon välein, riippuen kasvin veden tarpeesta. Anna Cube lahjaksi joko valmiiksi kylvettynä esimerkiksi lahjan saajan lempikasvin kera, tai tyhjänä, jolloin lahjan saaja voi itse täyttää ruukun. Molemmat vaihtoehdot ovat yhtä hyviä, sillä tämä on kerrassaan erinomainen lahjaidea.

Cube kukkaruukku sopii ystävänpäivälahjaksi, tuo joulupaketissa juhlapyhiin iloa, soveltuu hienosti syntymäpäivälahjaksi ja hurmaa romanttisena huomionosoitukseksena vaikkapa ystävänpäivänä. Tämä lahjaidea sopii kaikille kukkien ystäville, estetiikasta nauttiville ja design-rakastajille. Tilaa heti Cube lahjaksi ystävällesi tai vaikkapa kukkia rakastavalle äidillesi!

Tuotetiedot

Mitat:

•12 × 12 cm (pieni)
•16 × 16 cm (iso)
•12 × 32,5 cm (3:n osan setti)
 
kolme kokovaihtoehtoa: pieni, iso, laatikko kolmelle kasville
huom! Kukat eivät sisälly toimituksee

 

Tuotetiedot

  • kolme kokovaihtoehtoa: pieni, iso, laatikko kolmelle kasville
  • huom! Kukat eivät sisälly toimitukseen

Tuotetiedot

  • kolme kokovaihtoehtoa: pieni, iso, laatikko kolmelle kasville
  • huom! Kukat eivät sisälly toimitukseen

Tuotetiedot

  • kolme kokovaihtoehtoa: pieni, iso, laatikko kolmelle kasville
  • huom! Kukat eivät sisälly toimitukseen
2021-01-27T23:08:03+00:00