Tarvitsetko apua?

Crosskart -tutustumisajo, Hyvinkää / Loppi

190,00 €
Sis. alv
- +
Täydellinen elämyslahja vauhtia ja moottoriurheilua rakastavalle: crosskart-tutustumisajossa lahjan saaja pääsee hyppäämään oikean kilpurin rattiin ja kokeilemaan taitojaan crosskart-autolla. Tämä pieni mutta pippurinen auto on todellinen tehopakkaus ja herättää kunnioitusta kokeneimmissakin rallikuskeissa. Tilaa nyt autourheilusta pitävälle läheisellesi tämä mielenkiintoinen tutustumispaketti, joka sisältää kaksi kuuden minuutin ajosessiota crosskart-autolla. Hiki nousee pintaan ja adrenaliinia erittyy – suositeltava lahjakortti esimerkiksi syntymäpäiväksi kumppanille tai joululahjaksi sisarukselle.
pin delete 23.806800
 • Toimitus samantien sähköpostilla
 • Tulosta elämyslahjakortti heti
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

 • Osta lahjakortti
 • Lunasta lahjakoodi
 • Valitse päivämäärä
 • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Crosskart on eräänlainen rallireittien mikroauto, jonka runko on rakennettu putkista ja matkustamo katettu. Koko auto painaa vain alle 400 kiloa, tehoa riittää 150 hevosvoiman edestä ja kiihtyvyyttä nollasta sataan alle neljä sekuntia. Crosskart-autot ovatkin huikeita tehopakkauksia, ja tämä Pohjoismaissa hyvin suosittu luokka on nopein rallicrossissa käytettävistä autoluokista.

Nyt on mahdollista tilata lahjat.fi-verkkokaupan kautta crosskart-tutustumisajo, jonka jälkeen lahjan saaja on kokenut ensipuraisunsa tähän huikeaan autoluokkaan. Tutustumisajo sisältää kaksi kuuden minuutin ajosessiota crosskart-autolla, ja yhtään kauempaa ei ensikertalainen jaksaisikaan ajaa, niin hikistä ja pulssia nostattavaa puuhaa crosskartin ajaminen on. Päivä alkaa kuitenkin tekniikka- ja turvaohjeistuksella, joten ummikkona ei ratin taakse tarvitse hypätä. Tutustumisajo on mahdollista suorittaa kahdella eri radalla, joko Hyvinkään vauhtipuistossa tai Lopen Saukkolassa, missä asiakas voi lisäopastuksen jälkeen kokeilla halutessaan jälkimmäisellä ajovuorollaan vaativampaa rallireittiä.

Crosskart-tutustumisajo on mainio, ei-materiaalinen lahja läheiselle ihmiselle, jonka tiedät pitävän autourheilusta. Kenties kumppanisi on aina haaveillut oikean kilpa-auton rattiin pääsemisestä tai veljesi tai siskosi toivoo salaisesti näin vauhdikasta lahjaa? Älä emmi enää, vaan tilaa heille tämä menopaketti – varma lahjaonnistuminen!

Tuotetiedot

 Elämys sisältää:

 • kaksi 6 minuutin ajosessiota crosskart-autolla
 • palvelun toteutuksen aikataulu sovitaan asiakkaan kanssa yksilöllisesti

Sijanti:

 •  Saukkolan ralliharjoituskeskus, Loppi

 

Huom! Osallistuja sitoutuu korvaamaan mahdolliset autolle aiheuttamansa vahingot

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-04-24T17:50:39+00:00