Tarvitsetko apua?

Crosskart-koeajopäivä, Hyvinkää / Loppi

95,00 €
Sis. alv
- +
Crosskart on eräänlaista ralliradoilla ajettavaa mikroautoilua: vain 400 kilon painoinen, koppimuotoinen auto kehittää 150 hevosvoimaa ja on hyvin ärhäkkä kiihtymään. Nyt voit päästä kokeilemaan tätä nopeinta radalla ajettavaa autoluokkaa valvotuissa ja turvallisissa olosuhteissa. Crosskartin ajaminen on hikistä puuhaa, ja lyhyenkin testauksen jälkeen olo onkin urheilusuorituksen tehnyt. Osta nyt itsellesi crosskart-kokeilu tai anna lahjaksi kenelle tahansa autourheilusta kiinnostuneelle. Huikeat ajosessiot tiedossa!
pin delete 23.806800
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Vauhdin hurmaa, huumavaan kovaäänisiä moottoreita ja huikeita ajolinjoja: tätä kaikkea tarjoaa crosskart, joka on nopein rallicross-urheilun autoluokka. Nämä alle 400 kiloa painavat, putkirunkoiset ja katetut autot kiihtyvät nollasta sataan kolmessa ja puolessa sekunnissa. Keskipakovoima liimaa kuljettajan penkkiin ja maisemat alkavat vilistä silmissä. Pienestä koostaan ja 150 hevosvoimasta huolimatta crosskart-autojen hallitseminen on verrattaen helppoa ja niillä ajaminen onkin huikean innostava kokemus.

Mistä päästään tähän ainutlaatuiseen lahjaideaan: nyt voit ostaa läheiselle ihmiselle lahjaksi crosskart-testiajon, joka suoritetaan joko Hyvinkään vauhtipuistossa tai Lopen Saukkolan ralliharjoituskeskuksessa. Tästä ei moottoriurheilua rakastavan henkilön lahja paremmaksi muutu, ja voitkin ilahduttaa vauhtihullua ystävääsi tai sukulaistasi lahjakortilla crosskart-auton rattiin.

Crosskart-elämyspaketti alkaa autoon tutustumisella ja tapahtumajärjestäjien turvallisuusinfolla, jonka jälkeen hypätäänkin jo itse crosskartin ratin taakse. Ajovuoron pituus on kuusi minuuttia, ja sekin käy kokemattomalla kuskilla työstä – crosskartien ajaminen on herkullisen hikistä ja adrenaliinia nostattavaa hommaa.

Tässä on aivan mainio ja epätavallinen lahjaidea kenella tahansa, joka on vähänkin kiinnostunut moottoriurheilusta ja nopeista autoista. Osta nyt lahjaksi ja tee lähipiirisi vauhtikallo hyvin onnelliseksi!

Tuotetiedot

 Elämys sisältää:

  • ajoaika: 6 min; lisäajovuorot: 90 €

Sijanti:

  •  Saukkolan ralliharjoituskeskus, Loppi

 

Huom! Osallistuja sitoutuu korvaamaan mahdolliset autolle aiheuttamansa vahingot

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-03-21T00:47:08+00:00