Tarvitsetko apua?

Crosskart- ja rallikokeilupaketti, Hyvinkää / Loppi

360,00 €
Sis. alv
- +
Tilaa tämä huikea ja persoonallinen lahjakorttti esimerkiksi autourheilua rakastavalle kumppanillesi tai nopeista autoista haaveilevalle sukulaiselle. Tämä crosskart- ja rallipaketti sopii aivan kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Elämys koostuu kahdesta osasta – rallikuskin kyydissä istumisesta ja crosskart-auton ajamisesta. Pääset kokemaan vauhdin hurman niin matkustajan kuin kuljettajankin näkökulmista. Adrenaliini ryöppyää ja vauhti hurmaa! Tilaa nyt lahjaksi – mahtava ja taatusti erilainen lahjaidea, joka sopii hyvin moneen tilanteeseen!
pin delete 23.806800
 • Toimitus samantien sähköpostilla
 • Tulosta elämyslahjakortti heti
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

 • Osta lahjakortti
 • Lunasta lahjakoodi
 • Valitse päivämäärä
 • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Moottoriurheilulla on Suomessa pitkät perinteet, ja maastamme on noussut niin rallin, formuloiden kuin moottoripyöräluokkienkin maailmanmestareita. Autourheilu on suomalaisilla suorastaan verissä, ja kansakunnan kollektiiviseen muistiin ovat varmasti tallentuneen ikimuistoiset otokset F1-mestareista, Jyväskylän suurajojen erikoiskokeilta ja maailman moottoriradoilta. Tämä elämyspaketti osuukin suoraan kotimaisen moottoriurheilufanin sydämeen: mikä voisikaan olla parempi lahja kuin saada kokea sekä ammattirallikuskin ajotaidot että kokeilla omia kykyjään radalla – nopeimman rallicross-luokan eli crosskart-auton ratin takana.

Crosskart on pienikokoinen, alle 400 kiloa painava putkirunkoinen ja katettu kilpa-auto, jonka 150 hevosvoimaa yhdistettynä keveyteensä tekevät siitä rallicross-luokan nopeimman auton. Kiihtyvyys nollasta sataan on alle neljä sekuntia ja moottorin jyrinä on huumaava. Crosskart-autoa on silti suhteellisen helppo hallita. Tämä elämys alkaa kuitenkin istumisella rallikuskin kyytiin. Yhdessä hänen kanssaan ajetaan reittiä läpi, katsotaan oikeat ajolinjat ja määritellään sopivat nopeudet. Tämän jälkeen asiakas saa ajaa reitin kahdessa crosskart-sessiossa, jotka nostavat takuuvarmasti hien pintaan. Lopuksi hypätään vielä uudelleen ralliauton kyytiin ja asiakas saa kokea, miltä tuntuu, kun reitti ajetaan maksiminopeudella ja kilpavauhdilla.

Kuulostaako moottoriurheilufanin unelmapäivältä? Niin meidänkin mielestämme lahjat.fi-toimituksessa! Tilaa nyt tämä hulppea paketti lahjaksi!

Tuotetiedot

 Elämys sisältää:

 • kaksi sessiota ralliauton kyydissä sekä kaksi 6 minuutin ajosessiota crosskart-autolla
 • palvelun toteutuksen aikataulu sovitaan asiakkaan kanssa yksilöllisesti

Sijanti:

 •  Saukkolan ralliharjoituskeskus, Loppi

 

Huom! Osallistuja sitoutuu korvaamaan mahdolliset autolle aiheuttamansa vahingot

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-04-23T06:14:17+00:00