Tarvitsetko apua?

Crest matka laukku miehille

69,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Helmi matkalaukkujen voit täällä henkilökohtaisen "vaakuna" ja jonka olet vastaanottaja! emblazoned vakaa puuvillaseoksesta kangasta, mustana vaaleanruskea, nimikirjaimet henkilön lähtien omasta voi soittaa. Huippulaatua, upea ulkonäkö, henkilökohtainen kosketus - Olemme innoissamme!

* Pakolliset kentät

69,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Reppu, matka-laukku, matkalaukku - kolmesta ihmisen. Ne, jotka tuntevat liian kasvaneet reppu ja ei ole vielä saapunut tavaratilaan iässä, teet näitä yksinkertaisia ​​erinomainen matkalaukkujen suuri ilo!

Varsinkin matkoilla alle viikossa, he vastedes aina käytössä. Säädettävä olkahihna, sisätasku arvoesineitä ja pehmustettu kuljettaa kahvat edistää korkea helppokäyttöisyys, joka tekee sen suoraan nousta on korvaamaton kumppani.

Vuonna miellyttävän ja vakaalle materiaali tasku myös, päästää vaakuna, nimikirjaimet mies tulostaa valinnan, Super tyylikäs matkalaukkujen näyttää entistä jalo ja vastaanottaa persoonallisuutta.

Kestävä, laadukas ja extra tyylikäs - matka pussi nimikirjaimet on varmasti kohokohta jouluksi tai syntymäpäivä. Onko työntekijät rave lyhyen tauon tai lyhyen innoissaan lomalla työntekijää, aistikkaan matkalaukkujen olet täysosuma. Jaoimme täydet!

Tuotetiedot

Crest matka laukku miehille

henkilökohtaisempi alkukirjaimet - älä käytä erikoismerkkejä
Materiaali: pesty kangas
messinki sovelluksia
vähän ylimääräistä vetoketjutasku
säädettävä olkahihna
pehmustettu, yhdistettävissä napsahtaa kahva
Tilavuus: 45 litraa
materiaali:
Ylempi: 59% puuvillaa, 36% polyesteriä, 5% viskoosia
Vuori: 100% polyesteriä
Mitat: 58 x 30 x 30 cm

2023-09-28T22:40:06+00:00