Tarvitsetko apua?

Countdown-kalenteri raskausajalle

19,90 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme lahjaidean, joka aivan varmasti helpottaa ja hauskuuttaa odottavan äidin raskausaikaa. Tämä hilpeä kalenteri pitää kirjaa, missä kohtaa raskautta ollaan menossa, ja kalenteriin voi merkitä tärkeitä huomioita ja myös ilon ja surun aiheita yhdeksän kuukauden matkan ajalta. Kalenteri piristää silloin, kun on erityisen vaikeaa, ja naurattaa silloin, kun iloa tarvitaan. Osta tämä huomaavainen ja kevytmielinenkin lahja vaimollesi tai tyttöystävällesi ja osallistu hänen taakkaansa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus: tämä hauska ja yhteisöllinenkin lahja helpottaa odottavän äidin raskausaikaa, tuo huumoria ja myötäelämisen tuntua lasta odottavaan perheeseen ja auttaa myös äitiä pitämään tarkasti kirjaa siitä, missä kohtaa raskausaikaa ollaankaan menossa. Raskaus on muutosten, suurten tunteiden ja joskus huoltenkin aikaa, ja tämä kalenteri auttaa käsittelemään tunteita, joita odotukseen liittyy.

Countdown-kalenteri on jaettu kolmeen kolmen kuukauden jaksoon, jotka juoksevat kalenterin sarakkeissa ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle. Jokaista päivää kohti kalenteri sisältää yhden irti repäistävän lapun. Odottava äiti voikin irrottaa lappuja kalenterista päivä kerrallaan ja näin konkreettisesti nähdä, miten raskaus etenee. Lapuille voidaan etukäteen kirjoittaa tärkeitä päivämääriä, esimerkiksi seuraavan lääkärikäynnin ajankohta, baby shower -juhlien (kauan ja hartaasti odotettu) päivä sekä tietenkin laskettu aika. Kalenteri on massiivisen kokoinen ja voidaan ripustaa seinälle. Kalenterin kanssa toimiminen auttaa käsittämään raskauden eri vaiheita ja helpottamaan ajankulun laskentaa.

Countdown-kalenteri on täydellinen lahjaidea esimerkiksi parhaalle ystävälle, kun hän soittaa ja kertoo iloisesta perhetapahtumasta. Ja toisaalta tuleva isä voi osallistua näin vaimonsa taakkaan ja ostaa kalenterin huomaavaiseksi lahjaksi. Countdown-kalenteri onkin aivan mahtava ja empaattinen lahja kenelle tahansa tulevalle äidille.

Tuotetiedot

"
  • * mitat: 106 cm x 50 cm x 0,1 cm
"
2020-11-27T03:00:57+00:00