Tarvitsetko apua?

Cocktailravistin yksilöidyllä kaiverruksella

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Cocktailravistin yksilöidyllä kaiverruksella on jokaisen ansioituneen drinkkimestarin unelmalahja. Se on käytännöllinen ja persoonallinen käyttöesine, joka päivittää keittiötarvikekokoelmasi ajan tasalle. Sen avulla valmistat lempidrinkkisi - oli se sitten alkoholilla tai ilman - ja ravistimen pintaan kaiverrettu yksilöity kaiverrus ei jätä varmasti ketään kylmäksi. Täydellinen lahjaidea, joka sopii niin ammattimaiselle drinkkimestarille kuin ansioituneelle juhlien emännälle/isännällekin!

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä yksilöidyllä kaiverruksella viimeistelty cocktailravistin on täydellinen lahja sille, joka viettää juhlansa liimattuna tiskin taakse ja loihtii sekä itsensä että kanssajuhlijoidensa iloksi herkullisia drinkkejä. Se on upea ja persoonallinen lahja, joka tekee jokaisen drinkkien rakastajan juhlasta täydellisen. Cocktailravistin yksilöidyllä kaiverruksella sopii niin alkoholipitoisten drinkkiklassikkojen kuin myös pirtelöiden valmistamiseen. 500 ml tilavuus ja ravistimeen yhdistetty lävikkö pitävät huolen siitä, että työsi lopputulos on täydellinen.

Mattapintaisen, ruostumattomasta teräksestä valmistetun ravistimen ehdoton katseenvangitsija on yksilöity kaiverrus, johon sopii hyvin vaikkapa lahjansaajan nimi. Cocktailravistimen tyylikäs muotoilu, kätevä koko ( 85 x 225 cm) ja hopeinen väritys tekevät siitä tietysti jo itsessään loistavan lahjaidean. Koska ravistin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se ilahduttaa omistajaansa ja tarjoaa tälle ammattimaisia drinkkihetkiä varmasti myös tulevaisuudessa. Ja näyttäähän tyylikäs, tarkkaan ja huolella valmistettu, yksilöllisellä kaiverruksella viimeistelty cocktailravistin myös hyvältä esimerkiksi lasivitriinissä tai hyllyssä kunniapaikalla. Täydellinen lahjaidea ansioituneille drinkkimestareille ja kaikille niille emännille ja isännille, jotka järjestävät mielellään juhlia tai kotoisia drinkki-iltoja! Cocktailravistin yksilöidyllä kaiverruksella sopii hyvin myös vaikkapa tupaantuliaislahjaksi tai sitten esimerkiksi syntymäpäiväsankarille!

Tuotetiedot

  • Cocktailravistin yksilöidyllä kaiverruksella drinkkien sekoittamiseen
  • Kolmeosainen, lävikkö on yhdistetty ravistimeen
  • Tilavuus: 500 ml, mitat: 85 x 225 cm
  • Materiaali: ruostumaton teräs (mattaharjattu)
  • Väri: hopea
2021-01-18T14:29:45+00:00