Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
10% alennus joulukalenterista 10% alennus joulukalenterista
EARLY10

Cocktailien kerrostaja

5,90 €
Sis. alv
- +
Tämä cocktail-juomien kerrostaja tekee jokaisesta kotikeittiöstä ammattilaistasoisen drinkkitehtaan! Kerroscocktailien tekemiseen tarkoitettu kerrostaja tekee upeiden ja näyttävien juomien valmistamisen erityisen helpoksi. Klassiset, kerroksittaiset juomat onnistuvat nyt amatööreiltäkin. Näyttävän juhlajuoman ainesosat valutetaan tämän kerrostajan avulla vaivattomasti lasiin. Hanki ystävälle, tutulle, puolisolle tai sukulaiselle, jossa asuu pieni kotibaarimestari. Tämän apuvälineen avulla voi loihtia mitä ammattimaisemman näköisiä ja mielikuvituksellisempia drinkkejä sekä kokeilla omia, hurjimpiakin drinkki-ideoita!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

-OR-

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Perinteisesti erilaisia juhlajuomasekoituksia voidaan valmistaa sekoittamalla, ravistamalla tai rakentamalla. Kerroksittain rakennettujen juomien tekeminen on haasteellista ammattilaisillekin. Tämän cocktail-apulaisen avulla voi kuitenkin valmistaa helposti upean näköiset juomat suoraan lasiin. Juhlissa juomakerrostajan avulla tehdyt drinkit tekevät varmasti vaikutuksen. Kerrostajan avulla voi valuttaa juoman ainesosat lasiin kuin lasiin tasaisesti ja onnistuminen on taattu! Kerrostajan puhdistaminen on vaivatonta ja uuden juoman valmistamisen voi aloittaa hetkessä.

Cocktailien kerrostamisen tarkoitus on muodostaa juoman ainesosista näyttäviä kerroksia lasiin. Perinteisesti juomat valmistetaan valuttamalla ainesosat baarilusikan pesää pitkin ja tarkoitus on säilyttää eri nesteiden pintajännitys niin, etteivät eri aineosat sekoitu toisiinsa. Tämä tekniikka on haastava ammattilaisillekin, ja siksi cocktail-juomien kerrostaja on jokaisen kotibaarimikon tärkein apuri, jonka avulla voi toteuttaa helposti ja rajoituksetta kaikentyyppiset kerrosjuomat kotikeittiössä. Helppoa ja vaivatonta!

Kerrostaja sopii lahjaksi kaikille, jotka nauttivat hyvänmakuisista ja -näköisistä juhlajuomista. Anna lahja, joka tekee saajastaan hetkessä ihaillun ja arvostetun kotibaarimestarin. Kerrosjuomien ohjeita voi etsiä helposti netistä tai alan kirjoista, ja tämän apurin avulla on myös hauskaa testaille omia omaperäisiä ja villeimpiäkin juomaideoita.

Tuotetiedot

  • materiaali: akryyli
  • asetetaan lasin reunalle
  • helppo puhdistaa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-16T20:58:14+00:00