Tarvitsetko apua?

Cocktail shaker kaiverrus

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Käytännöllinen ja henkilökohtainen väline keittiön counter tai askarteluhuone: Tämä cocktail shaker sopii oma suosikki juomat - sekoittaa ja innostunut tinkiä yksilön toive kaiverrukset - alkoholin kanssa tai ilman. Suuri orastava ammatti mikseri ja intohimoinen puolue isännät * sisälle!

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Jotka haluavat ""jumissa"" tiskin takana ja sekä asiakkailleen herkullisia juomia sekoituksia, joka tarvitsee myös oikeat varusteet. Suuri ja henkilökohtainen lisälaite tietysti siellä cocktail shaker yksittäisten halu kaiverrus!

Alkoholijuomien klassikoita yhtä sopivia esimerkiksi pirtelöitä, se tarjoaa 500 millilitraa kapasiteetin ja integroitu siivilä. Maton päälle valmis, korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ulkokuori on myös löytää mittatilaustyönä kaiverrus, jolla voit muotoilla paikan nimi tai vastaanottajan ravistelijalla.

Tietenkin, sekoitin tekee erittäin kätevä muoto (85 x 225 cm), jossa hopeinen väri ja tyylikäs muotokieli myös jotain. Koska ruostumatonta terästä käytetään tietysti ruostumattomasta tai vastaanottaja on myös tiettyjä hyvin pitkä joitakin baarimestarit lisävaruste ammatti tunne! Jos haluat kutsua osapuolia tai illanviettoihin hyvän juoma on varmasti nauttia tämän henkilökohtainen lahja!

Tuotetiedot

Cocktail shaker kaiverrus

Mukana: 1 (3-osainen) Cocktailshaker
Ominaisuudet:
omakätinen sekoittuminen juomat
3 osaa
integroitu siivilä
yksittäisiä toive kaiverrukset
500 ml: n tilavuus
Materiaali: Ruostumaton teräs (harjattu)
Mitat: 85 x 225 cm
Väri: hopea
personointi:
henkilökohtainen halu kaiverrus (2 riviä 15 merkkiä max.)
Käytä erikoismerkkejä personointia.

2023-11-29T13:52:51+00:00