Tarvitsetko apua?

Click valokuvakehys

24,90 €
Sis. alv
- +
Tässäpä hieman erilainen valokuvakehys loistokkaimpia otoksia varten. Vanhanaikaisen filminegatiivin muotoinen kehys vangitsee katseet ja näyttää sisutuksessa upealta – trendikkääseen kotiin saadaan tällä kehyksellä rutkasti tunnelmaa. Tilaa on neljälle vaakamuotoiselle valokuvalle, ja ne pujotetaan ”negatiivin” ruutuihin – hauskaa ja näyttävää! Erinomainen lahjaidea esimerkiksi syntymäpäiväksi siskolle tai veljelle, ja mutkattomuudessaan aina helppo annettava. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta ystävääsi tällä hienolla sisutuselementillä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Muistatko vielä aikaa ennen digikameroita? Vanhanaikaisissa filmikameroissa on tiettyä tunnelmaa, ja jotkut valokuvaajat haluavat edelleen kuvata vain filmille.

Monilla on erityislaatuinen suhde vanhanaikaisiin paperikuviin, ja nyt voitkin antaa lahjaksi palasen tällaista valokuvanostalgiaa: tämä valokuvakehys on nimittäin suunniteltu filminegatiivin muotoon, joka roikkuu niin ikään klassisen näköisestä filmkamerasta – tai siis tässä tapauksessa kameran muotoisesta alustasta. Negatiivissa on tilaa neljälle normaalikokoiselle, 13 x 18 senttimetrin vaakakuvalle, ja kun pujotat ne kehyksen taskuihin, näyttäisi aivan siltä kuin hyllyssäsi olisi alkuperäinen valokuvafilmi. Nostalgian nälkä on tyydytetty ja tämä retrohenkinen valokuvakehys onkin ensiluokkainen sisustuselementti nuorekkaaseen ja moderniin kotiin. Toki se myös säilyttää arvokkaat paperivedokset sileinä ja uuden veroisina.

”Click” valokuvakehys onkin erinomainen lahjaidea esimerkiksi syntymäpäiville tai joululahjaksi – siinä yhdistyvät kaunis ja ajaton vintage, kätevyys ja mutkattomuus samassa paketissa. Osta ”Click” lahjaksi vaikkapa sisaruksellesi, joka harrastaa valokuvausta tai muuten vain haluaa koristella asuntonsa kuvilla. Entistä henkilökohtaisemman lahjasta teet, kun lisäät kuvat kehykseen valmiiksi: vaikkapa oman perheesi potretteja, muistorikkaimmat lomaotoksesi tai ihan vain vaikka pilakuvasarjan itsestäsi ja lahjan saajasta.

Tuotetiedot

  • tilaa neljälle kuvalle; mitat 13 cm x 18 cm
  • mitat yhteensä 70 cm x 25 cm
2020-11-27T03:16:37+00:00