Tarvitsetko apua?
Tilaa uutiskirjeemme ja varmista 10% alennus! 10% alennus uutiskirjeen tilauksesta!

Chikuno Cube - Japanilainen ilmanpuhdistaja

Alkaen: 38,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tämä 100% luonnollinen, bambuhiilestä tehty ilmanpuhdistaja suodattaa pois ikäviä hajuja. Hiiltä on käytetty niin ruokahiilenä kuin ruokamyrkytystenkin hoidossa, ja hiili toimii myös ilmanraikastajana pahoja hajuja vastaan. Täysin luonnollisena se sopii jopa jääkaappiin!

* Pakolliset kentät

38,90 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Ihminen hengittää monta tuhatta kertaa vuorokaudessa, joten ei ole aivan sama, millaista ilmaa me vedämme sisään. Usein, varsinkin kaupungissa, ilma on täynnä epäpuhtauksia tai pahoja hajuja esimerkiksi märistä kengistä ja vaatteista tai ruuanjämistä jääkaapissa. Näihin ilman hajuongelmiin auttaa japanilainen hiili. Tämä ei ole scifiä vaan totista totta. Tämä bambuhiilestä valmistettu ilmanraikastaja todella toimii. Se sitoo itseensä ilmasta tunkkaisia ja pahoja hajuja jättäen jälkeensä raikkaan tuoksun - ilman kemikaaleja tai mitään muitakaan keinotekoisia ainesosia. Se sopii siis niin kylpyhuoneeseen, kenkätelineen alle kuin jopa jääkaappiinkin. Yhdestä kuutiosta riittää puhdistamaan noin kuutiometrin verran ilmaa, joten isompiin huoneisiin, kuten esimerkiksi makuuhuoneeseen, tulee hankkia useampi kuutio.

Hiilikuutio on myös tyylikäs sisustuselementti yksinkertaisen värinsä ja ulkonäkönsä ansiosta. Kuutiolle voi myös hankkia kauniin puisen alustan. Loistava lahja esimerkiksi lapsiperheeseen, jossa kenkiä, ruoanjämiä ja pyykkiä riittää. Tai esimerkiksi hajuille herkän ystävän kotiin parantamaan ilman laatua luonnollisesti. Tai ihan vain kenen tahansa kaupunkikotiin helpottamaan pakokaasujen ja muiden kaupungin päästöjen likaamaa ilmaa.

Tuotetiedot

Chikuno Cube - Japanilainen ilmanpuhdistaja

  • Tilattavissa joko pähkinäpuisen telineen kanssa tai ilman
  • Kuution materiaali: bambuhiiltä, sepioliittia (merivaahtoa)
  • Kuution mitat: 4,1 x 4,1 4,1 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-08-19T13:49:35+00:00