Tarvitsetko apua?

Charmmy Kitty lasten ruokailuvälinesetti yksilöidyllä kaiverruksella

49,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Pikkuinen ja suloinen tyttökissa ruokahetkien ilona - tällä Charmmy Kitty lahjasetillä ja siihen kaiverrettavalla yksilöidyllä kaiverruksella yllätät pienen prinsessan takuuvarmasti. Kaksi lusikkaa, haarukka ja veitsi on koristeltu kukin eri kuvalla ja viimeistelty ihastuttavalla vaaleanpunaisen sävyllä. Ihastuttava lahjaidea, joka tuo taikaa niin suuriin kuin pieniinkin ruokailuhetkiin! Yksilöity kaiverrus saa jokaisen pienen tytön kokemaan itsensä erityiseksi ja rakastetuksi!

* Pakolliset kentät

49,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Pieni ja suloinen Hello Kitty kissa ei ole valloittanut pelkästään sydämiämme vaan myös tämän suloisen lasten ruokailuvälinesetin, jota koristaa Hello Kitty kissan lemmikkikissa Charmmy Kitty. Ruokailuvälinesetin jokainen osa on viimeistelty suloisella pienellä hahmolla ja se lumoaa pienet syömärit niin aamupalapöydässä, päivällisellä kuin iltapalallakin! Tämän lahjasetin ehdoton kohokohta on kuitenkin yksilöity kaiverrus, joka saa jokaisen pienen prinsessan kokemaan itsensä erityiseksi. Kaiverrus voi olla pituudeltaan maksimissaan 15 merkkiä, joten siihen mahtuu hyvin sekä pienen prinsessan etu- että sukunimi.

Tämä suloinen, vaaleanpunainen ruokailuvälinesetti on ihastuttava lahjaidea ja jokaisen pienen tytön unelma. Voimme luvata lähes täydellä varmuudella, että se onnellinen tyttö, jolle nämä ruokailuvälineet annat, ei saatuaan tämän suloisen lahjan käyttöönsä halua ruokailla hetken päästä enää millään muilla ruokailuvälineillä, ovathan ne niin vastustamattoman ihanat. Omat ja yksilöidyllä kaiverruksella koristellut ruokailuvälineet motivoivat pientä sankaritarta myös hänen opetellessaan itsenäistä ruokailua ja esimerkiksi alkuun aina hankalaa veitsen käyttöä. Suloinen lahjaidea, joka tuo säkenöivän hymyn jokaisen pienen prinsessan kasvoille! Ihastuttavan aterinsetin viimeistelevä yksilöity kaiverrus muistuttaa sen kanssa ruokailevaa tyttöä hänen erityisyydestään joka päivä! Charmmy Kitty lasten ruokailuvälinesetti yksilöidyllä kaiverruksella on jokaisen tytön unelmalahja!

Tuotetiedot

  • Charmmy Kitty lasten ruokailuvälinesetti yksilöidyllä kaiverruksella
  • Settiin kuuluu veitsi, haarukka, iso lusikka ja pieni lusikka
  • Yksilöity kaiverrus, maksimissaan 15 merkkiä (erikoismerkit eivät ole mahdollisia)
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Toimitetaan pahvisessa pakkauksessa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-12-08T21:13:58+00:00