Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
10% alennus joulukalenterista 10% alennus joulukalenterista
EARLY10

Centaura lahjapakkaus, 0,2 karaatin timantilla

Alkaen: 599,90 €
Sis. alv
- +
Ilmainen toimitus

Toimitusaika: Varastossa

Centaura Diamonds on maailmankuulu timanttikauppias, ja tässä esittelemmekin luksusmaisen ja huippuarvokkaan lahjan elämän isoihin tilanteisiin. Tämä Centaura lahjapakkaus sisältää nimittäin 0,2 karaatin aidon timantin, ja tätä enemmän luksusta henkivää lahjaa et keksi. Lahjapakkaus on tilattavissa kuudella eri kuvamotiivilla, ja se soveltuukin annettavaksi moneen eri juhlaan, syntymäpäivistä häihin. Tämä pakkaus erottuu totisesti edukseen lahjapöydällä ja vangitsee katseet. Upea lahja, osta nyt!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Timantti esineenä on tarunhohtoinen ja sisältää kaikista lahjoista eniten glamouria, uskallamme väittää lahjat.fi-toimituksessa. Timantilla on myyttinen maine, ja timanteista on tehty lauluja, elokuvia ja sepitetty tarinoita. Timantit toden totta ovat ikuisia!

Nyt esittelemme lahjan, joka sisältää aidon 0,2 karaatin painoisen timantin. Tämä Centaura lahjapakkaus onkin arvokkain lahja, mitä kuvitella saattaa, ja se soveltuu lahjaksi kaikkiin hienoimpiin ja erikoisimpiin tilanteisiin. Centaura lahjapakkaus erottuu lahjapöydässä edukseen aivan omaan kastiinsa. Centaura Diamondsin toimittamat timantit ovat peräisin YK:n laissa määritellyiltä konfliktivapailta alueilta. Saat pakkauksen mukana myös jalokiviasiantuntijoiden myöntämän aitoussertifikaatin, ja Centaura lahjapakkaus onkin tiedostavan ihmisen valinta.

Centaura lahjapakkaukseen on valittavissa kuusi eri kuvamotiivia, esimerkiksi ristiäisiin, syntymäpäiväksi, hääjuhliin tai vaikkapa ystävänpäivään. Tämän lahjan saaja totisesti tuntee itsensä erityiseksi. Centaura Diamondsin timantti on yksinkertaisesti upea lahja, niihin kaikkein erityismpiin hetkiin ja hyvin tärkeälle ihmiselle. Tämän lahjan antaminen ja saaminen ovat iso sijoitus ja ison juhlan paikka.

Tilaa nyt Centaura lahjapakkaus suuren juhlan kynnyksellä läheiselle ihmiselle ja osoita, miten paljon hän merkitsee sinulle. Toimi nyt – erityislaatuinen lahjaidea!

Tuotetiedot

  • kuvamotiivit: syntymä, häät, syntymäpäivä, sydän, ruusu, siluettisydän
  • sisältää aidon 0,2 karaatin timantin turvasinetillä, aitoussertifikaatilla ja konfliktivapaus- ja alkuperäsertifikaateilla.

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-16T15:38:11+00:00