Tarvitsetko apua?

Cap Zappa pullonavaajaritsa

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Ensiluokkaista hubaa illan myöhäisille tunneille, tupaantuliaisten vauhdikkaimpiin hetkiin tai puistopiknikin lomaan. Cap Zappa pullonavaajaritsalla kruunukorkit aukeavat silmänräpäyksessä, ja pullonavaajan säiliöön putoava korkki ammutaan ritsalla taivaisiin! Varo, ettei korkki osu silmään, ja viihdytä kavereitasi tämän hauskan ja kätevän käyttöesineen avulla. Cap Zappa onkin pakollinen lisä avainnippuusi. Uskomatonta, miten viihdyttävä näinkin yksinkertainen esine voi olla! Mahtava lahjaidea jokaiseen tilanteeseen ja korvaamaton apu janon sammuttamiseen!

Other customers bought

Kuvaus

Cap Zappa pullonavaajaritsa toimii näin: avaat kruunukorkin Cap Zappalla, mutta korkki ei putoakaan roskakoriin vaan päätyy säiliöön Cap Zappan sisuksiin. Kun olet avannut pullon ja korkki lepää ritsan sisällä, tähtäät ja painat nappia – korkki sinkoutuu jopa viiden metrin päähän! Huikean hauskaa ja jännittävää leikkiä tai huoletonta hupia – jokainen päättää itse, miten Cap Zappaa parhaiten käyttää.

Cap Zappa pullonavaajaritsa on esimerkiksi jokaisen uudenvuodenjuhlan napakymppilahjaidea. Toki sillä avataan kruunukorkit helposti ja vaivattomasti, mutta ehdoton bonus on pullonavaajan ritsaominaisuus. Muutaman kierroksen jälkeen tavanomaiset pullonavaajat tuntuvat tappavan tylsiltä. Cap Zappa toimii myös puistojen piknikeillä viihdyttävänä lisäohjelmanumerona.

Cap Zappa kulkee aina avainmenperässä mukana, ja vekottimen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat: pistä pystyyn tarkkuusjuomapelit tähtää tyhjiä tölkkejä, yritä osua häränsilmään viidestä metristä tai napauta ystävääsi takin helmaan taatun huomion saamiseksi. Muista toki, että kasvoihin tähtääminen on epäsoveliasta ja vaarallista!

Cap Zappa pullonavaajaritsa on hauska, harmiton ja hilpeä lahja, jonka voit antaa ihan tavallisissakin arjen tilanteissa, vaikkapa ystävälle kiitokseksi muuttoavusta tai kannustukseksi tulevaan tenttiin. Tämä humoristinen vehje pitäisi roikkua jokaisen urbaanin soturin avainnipussa.

2023-02-09T03:35:06+00:00