Tarvitsetko apua?

Cap Muokkaus - musta

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Muodikas pipo kirjekuoren voit antaa jonkun henkilökohtaisesti tässä: Tällä bestickbare tunnus joko vihreä, punainen tai musta hattu koristeltu vaakuna valitsemasi nimikirjaimet. Siten, trendikkään päähine ei vain viileä silmä-sieppari, jossa persoonallisuutta, mukaan lukien sekaannusvaara on mennyt. Hyvä idea!

* Pakolliset kentät

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kuvan alkuperäinen Beechfield pipo kirjekuori lahjaksi ja sinänsä hyvä idea - mutta älä kuin 08/15-versio! Kuinka hyvä, että olet täällä mahdollisuuden tehdä trendikäs korkki kirjonta henkilökohtainen suosikki lisävaruste kylminä päivinä:

Kannessa joko tumman vihreä, punainen tai musta hattu paksu, pehmeä akryyli levitetään tunnuksen, jonka erityisen Feien kirjonta on mahdollista. Harjanne sitä, voit täyttää sen kaksi nimikirjaimet valintasi. Kullankeltainen sitten emblazoned siellä linkin, joka tekee pipo kantajana erehtyä.

suloista pidettävä pipo kirjekuoren päälle niin lämpeneminen ei vain luistelijoita ja hip-suppilot niiden suurta iloa, tyylikäs ja käytännöllinen korkki kuuluu kylminä päivinä lähes kaikissa nuorten ja nuorten aikuisten välttämättä. Lahja idea, joka pysyy talvella ei päivä kaapissa!

Tuotetiedot

Henkilökohtainen Kirjekuori Beanie - Hat Initials

personointi - älä käytä erikoismerkkejä!
Kuvun väri musta
Yksi koko, hattu mukautuu joustavasti
pestävä
Materiaali: 100% akryylia

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-07-03T05:37:58+00:00