Tarvitsetko apua?

Breaking Bad- lamppu

28,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Hauska ja persoonallinen lamppu jokaiselle Breaking bad-sarjan fanille. Kaikilla meillä on viherkasveja ja koriste-esineitä kodissamme luomassa tunnelmaa, mutta tällä sarjakuvamaisella lampulla tuot sisustukseesi myös ripauksen huumoria. Erinomainen keskustelunavaaja vieraammassakin seurassa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Esine, jota ei taatusti tule vastaan monessa kodissa. Hillittömän makea ja persoonallinen Breaking Bad -valaisin, joka on sarjakuvatyyliin rakennettu näyttämään haalariasuiselta esikuvaltaan. Useimmilta meistä löytyy kotoa tunnelmaa luomasta muun muassa valokuvakehyksiä, posliinikissoja tai jukkapalmuja. Et varmasti ole ennen nähnyt näin upeaa valaisinta, joka varmasti herättää kysymyksiä ja toimii oivana jäänmurtajana vieraammassa seurassa, jossa aina ei keksi puhuttavaa.

Valaisimessa on valkoinen energiaa säästävä LED-valo. Pöytälampun etuna on, että se toimii kolmella AAA-paristolla tai sen voi myös liittää mikro-USB-liittimellä virtalähteeseen. Tämän vuoksi se on helppo ottaa mukaan, vaikka mökille jossa ei välttämättä ole sähköjä. Ja saatat hyvinkin olla perheesi ainoa, jonka yöpöydän valaisin toimii sähkökatkon yllättäessä.

Hauska valaisin Braking Bad-sarjaa seuraaville ja persoonallisista esineistä pitäville.

Tuotetiedot

Breaking Bad-lamppu

  • Virallinen lisensoitu tuote
  • Sarjakuvatyyliin muotoiltu realistinen lampunjalka
  • Energiansäästölamput, valkoinen LED
  • Pehmeä valkoinen hehku
  • Toimii 3 AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen) tai mikro-USB-kaapelin kautta
  • Mitat: n. 13 x 25 x 10.5 cm
  • Ei suositeltu alle 14-vuotiaille lapsille
2020-12-06T01:37:49+00:00