Tarvitsetko apua?

Bomb Cosmetics luksuskylpysetti

17,90 €
(99,44 € / kg) Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tässä aivan mahtava lahja rakkaalle ihaniin hemmotteluhetkiin ja kallisarvoisiin rentoutumissessioihin kiireisen arjen keskellä – tämä kylpysetti sisältää kuusi hurmaavan tuoksuista kylpykonvehtia, joiden avulla tavallinen kylpy muodostuu ihanaksi ja unohtumattomaksi kokemukseksi. Wellness on nykyään hyvin suosittu filosofia, ja sitä nämä Bomb Cosmetics -brandin käsin valmistetut kylpykonvehdit totisesti ilmentävät. Osta lahjat.fi-verkkokaupan kautta ystävänpäivälahjaksi tai vaikkapa syntymäpäiväyllätykseksi kumppanillesi – huomioon ottava ja ajatuksekas lahja!

Other customers bought

Kuvaus

Kuinka rentouttavalta ja hoitavalta saattaa kiireetön kylpyhetki tuntuakaan – varsinkin silloin, kun työt painavat päälle eikä omaa aikaa löydy oikein mitenkään. Jos tunnistat edellisen lauseen kuvailusta kumppanisi tai läheisen ystäväsi, tässä on hänelle parhain lahjaidea. Bomb Cosmetics -brandin luksuskylpysetti on nimittäin täydellinen lahja henkilölle, jonka arki on raskasta ja elämän ruuhkavuodet painavat päälle.

Tämä kylpysetti sisältää kuusi käsin valmistettua kylpykonvehtia, ja kun sekoitat kylpykonvehdin veteen, kylpyhuoneen valtaa hurmaavan ihana tuoksu ja kylpysessiosta muodostuu aivan uudenlainen rentoutumiskokemus. Bomb Cosmetics -kylpykonvehdit sisältävät eteerisiä öljyjä, joiden tuoksu on aivan valloittava, ja lisäksi niiden kaakao- ja sheavoit hoitavat hellästi ihoa. Lopputuloksena on elämänvoiman palauttava, täydellisesti hemmotteleva kylpy, joka elvyttää väsyneimmänkin kehon ja mielen.

Jos mietit hellää ja huomioon ottavaa lahjaa rakkaalle ihmiselle, kumppanillesi, äidillesi tai siskolle, olet löytänyt etsimäsi. Bomb Cosmetics luksuskylpysetti on aivan varmasti lahjan saajan mieleen ja saa aikaan hyvää mieltä. Tilaa nyt ja anna lahjaksi tämä täydellinen rentoutumispaketti läheiselle ihmiselle. Kokonaisuuden viimeistelee kaunis lahjapaketti, joka jo sellaisenaan huokuu arvokkuutta ja arjen luksusta.

Tuotetiedot

  • setti sisältää 6 kpl kylpykonvehteja
  • käsin valmistettu
  • erilaisia tuoksuyhdistelmiä
  • luonnollisia valmistusaineita: kaakao- ja sheavoita ja eteerisiä öljyjä
  • toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa
2023-09-21T20:40:47+00:00