Tarvitsetko apua?

Boho huivien säilyttäjä

15,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Epämääräiset asustemöykyt, jotka muodostuvat toisiinsa sotkeutuneista huiveista, kuuluvat valitettavana osana monen tyylitietoisen pukeutujan arkeen. Ottaa aina oman aikansa ennen kuin tarvitsemasi huivin alku- tai loppupää hahmottuu sotkun keskeltä ja voit alkaa selvittämään ongelmaa. Tämä tyylikäs ,,Boho” huivien säilyttäjä tarjoaa käytännöllisen ja kauniin vaihtoehdon sotkuisille huivimöykyille. Säilytät siinä helposti 16 erilaista huivia, shaalia ja vyötä helposti! Kekseliäs lahja, joka tuo järjestystä jokaiseen kotiin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä ,,Boho” huivien säilyttäjä on unelmalahja niille, jotka viimeistelevät asukokonaisuutensa vaatteiden väriin ja materiaaliin sointuvalla huivilla tai rakastavat ja keräilevät muuten vaan ihastuttavia asusteita. Se pitää huolen siitä, että huivit ja vyöt säilyvät hyvässä kunnossa ja että ne on helposti käyttöön otettavissa, ilman massiivista selvitys- ja siivousoperaatiota.

Huivien säilyttäjän nimi ,,Boho” on lyhennetty versio sanasta bohemian (suom. boheemi) ja se viittaa ihastuttavaan vaatetyyliin, joka sekoittaa boheemia estetiikkaa ja hippivaikutteita kauniiksi ja yhteensopivaksi kokonaisuudeksi. Huivien säilyttäjän yläosa muistuttaa naisten toppia ja se on ripustettavissa henkarin tavoin kätevästi joko seinälle, vaatekaappiin tai vaaterekkiin. Topin alareunaa koristaa yhteensä kuusitoista huvien säilyttämiseen tarkoitettua rengasta ja kun ripustat huivisi näihin renkaisiin, tulet samalla luoneeksi oman boho-tyylisen mekkosi, joka sopii koristeeksi vaikkapa makuuhuoneen seinälle.

Huivien säilyttäjä säästää tilaa ja siinä roikkuvat huivit on löydettävissä ja otettavissa käyttöön helposti ja nopeasti. ,,Boho” huivien säilyttäjä on pienten asusteiden pelastus ja ihastuttava lahjaidea, joka pitää huivit, vyöt ja ohuet shaalit kauniissa järjestyksessä. Täydellinen lahja jokaiselle huiveista lumoutuneelle, tyylitietoiselle naiselle ja tytölle!

Tuotetiedot

  • ripustettava huivien säilyttäjä
  • 100% polyesteri
  • musta
  • 36,6 x 48,3 cm
  • 16 rengasta huiveille, ohuille shaaleille ja vöille
2021-11-27T02:48:00+00:00