Tarvitsetko apua?

Bluetooth-kaiutin Infinity

89,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kohti ääretöntä ja sen yli! Tämä futuristinen ja tyylikäs kaiutin puhuttelee tämän päivän musiikin kuuntelijaa. Musiikin tahdissa liikkuva led-valaistus täydentää kaiuttimen puhdaslinjaista suunnittelua. Täydellinen kaiutin sinulle, joka haluat hyvännäköisen kaiuttimen kompaktissa koossa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä täydellinen kaiutin vaativalle musiikinkuuntelijalle, joka haluaa vaikuttavaa ääntä ja poikkeuksellista näyttävyyttä kompaktissa koossa. Infinity bluetooth-kaiutin on ulkoasultaan kuin osa tämän päivän sci-fi-elokuvaa vangitsevalla led-valaistuksella, joka heijastuu jännittävästi kaiuttimen rakenteen ansiosta. Nauti pienikokoisen kaiuttimen äänestä ja valojen tarjoamasta esityksestä hankkimalla Infinity joko itsellesi tai anna se lahjaksi upeaa muotoilua ja loistavaa äänentoistoa arvostavalle musiikin ystävälle.

Tartu tilaisuuteen ja hanki itsellesi kaiutin, jossa on asennetta. Tämä Infinity bluetooth-kaiutin tarjoaa upean futuristisen ulkoasun, kompaktin koon sekä tietenkin myös erinomaiseen äänenlaadun, josta voit nauttia langattomasti, missä tahansa oletkin. Kaiutin on erinomainen lahjaidea musiikista pitävälle ystävälle ja tarjoaa lisäksi eksklusiivisen led-valoshown, joka hurmaa kuuntelijan. Ehdoton viihdyke mökille ja kesäiselle piknikille - valitkaa ystävien kesken vuorotellen lempibiisejä ja antakaa niiden päästä valloilleen tämän nerokkaan kaiuttimen kautta!

Tuotetiedot

Infinity bluetooth- kaiutin

  • Bluetooth-yhteys älypuhelimella tai tietokoneella
  • Mitat: 15 x 10,5 x 7 cm
  • Loputon valokäytävä; led taajuuskorjain ja peili
  • Lähtö 3W
  • Huom.: Paristokäyttöinen (paristot tulevat mukana)
2020-11-28T14:55:00+00:00