Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Bingo peli

19,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

B niin kuin Bertta, I niin kuin Iivari… Nyt sinulla on mahdollisuus saada tämä suosikki peli itsellesi kotiin. Pakkauksessa on kaikki mitä tarvitset bingo-illan järjestämiseen. Sinun ainoaksi tehtäväksesi jää hankkia bingo-voittajalle sopivia palkintoja.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Seurapelien ikiaikainen suosikki tuo perheen koolle ja pian kodissasikin kaikuu BINGO! Enää ei tarvitse lähteä kotia kauemmas pelaamaan bingoa tai pelaamaan bingoa internetissä vaan koko perhe pääsee yhdessä pelaamaan bingoa ja katsomaan kenelle onnetar on suosiollinen.

Pelin mukana tulee kaikki tarvittava; bingokone, pallot, pelialustat ja pelinappulat. Ainoa asia mikä jää omille hartioillesi, on löytää sopivia palkintoja bingo pelien voittajille. Tätä koukuttava peli vie mennessään useammiksikin tunneiksi ja tuo tullessaan mukaa yhdessäoloa ilman televisiota tai älypuhelinta.

Seurapelit ja erityisesti juuri Bingo on monille erittäin tuttu sukupolvesta riippumatta. Sen takia tämä peli sopiikin hyvin illanviettoihin ja juhlapyhiin, kun perhe ja ystävät kokoontuvat yhteen. Toimii myös loistavana lahjana kaikille pelien ystäville ja siitä on riemua myös muille kuin vain lahjan saajalle.

Tuotetiedot

Bingo peli

  • Pakkaussisältö:
  • 1 Bingo-kone (korkeus 20cm), 75 bingopalloa, 18 bingokorttia ja 150 pelimerkkiä
  • Huom! Peli ei ole sovelias alle 6-vuotiaille, sillä pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisen vaaran!

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-13T22:58:17+00:00