Tarvitsetko apua?

BBQ-grillipannu

23,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tekisikö mieli grillata kasviksia, pikkurapuja tai vaikkapa lohkoperunoita? Tällä reikäpannulla onnistuu ja ruokaan tulee ihana grillauksen maku. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillipannu onkin jokaisen grillimestarin unelmalahja. Pannu on helppo puhdistaa ja nopea käyttää – ruoka kypsyy reikien avulla normaalia nopeammin. Kun pannua ei käytetä, sen kahva taittuu sisäänpäin ja näin ollen varastoinnissa säästyy tilaa. Ehdoton tuliainen ystävien kesämökille tai mukava lahja kumppanillesi, joka tykkää grillata kesäkuumalla.

Other customers bought

Kuvaus

Aivan mahtava lahjaidea kotikokeille ja kesägrillaajille: tämä grillipannu soveltuu asetettavaksi perinteeen hiili- tai kaasugrilliin, sillä sen pohjassa ja kyljissä on reikiä. Näin voit grillata muutoin mahdottomia grillattavia: pieniä katkarapuja, vihanneslohkoja tai suikalelihaa. Siinä, missä pieneksi pilkotut ruoat normaalisti on valmistettava foliossa grilliritilän päällä (jolloin ne oikeastaan keittyvät eivätkä paistu), nyt voit paistaa ne tässä pannussa – ruokaan tulee grillattu maku mutta ainekset eivät putoile ritilän välistä grilliin. Grillattavat on myös helppo kääntää ilman lipsahtamisen uhkaa.

Pannun halkaisija on 31 senttiä, ja se mahtuukin parahultaisesti mihin tahansa normaalikokoiseen grilliin. Pannu on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja se kestää kovaakin käyttöä vuosikausia. Käytön jälkeen se on helppo puhdistaa ja sisään taitettava kahva säästää tilaa varastoidessa. Tämä pannu onkin erinomainen mökkigrillausväline ja toimii jopa avotulella esimerkiksi vaelluksella tai eräretkellä.

BBQ-grillipannu on mahtava lahja esimerkiksi grillausta rakastavalle kumppanillesi tai ystäville, jotka viettävät kesäisin aikaa mökillä. Ruoan grillaamismahdollisuudet monipuolistuvat ja voit valmistaa miltei mitä tahansa ruokia tällä reikäpannulla. Osta nyt lahjaksi tämä arvokas ruoanlaittoväline – lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus!

Tuotetiedot

  • halkaisija 31 cm
  • materiaali: ruostumaton teräs, puu (kahva)
  • helppo puhdistaa
  • kahva sisääntaitettava
2022-08-19T09:44:22+00:00